TV-sztárok

Pártos Csilla 5 év után először szólal meg a botrányról

Vakon megbízott a volt anyósában Pártos Csilla, aki nem gondolta, hogy a jóhiszeműségét kihasználja majd Pécsi Ildikó. Erről is mesélt.

Elment a falig a menyével húzódó jogi harcban Pécsi Ildikó, aki világosság tette tavaly év végén azt is, mit gondol Pártos Csilla békülési szándékáról. A végtelenségig húzódó ügy nemrég lezárult, Csillának ki kell költöznie a színésznő budai ingatlanjából. Az elmúlt öt évben sok részlet derült ki, megszólalt Pécsi Ildikó unokája, ismerősök és mindenttudó névtelen informátorok, most viszont Pártos Csilla a BEST magazinnak exkluzív interjút adott a családi háborúskodásról. 

„Öt éve tart a válásom, ami sok pert vonzott, én viszont soha nem nyilatkoztam, mert hallgatni akartam. Most már nem akarok tovább.”

Pártos Csilla most újra boldog, ezért is érzi, hogy képes beszélni a múlt fájdalmairól és az elmúlt évek történéseiről. Arról, hogyan látja a történteket, a Bestnek hosszan mesélt, és új szerelméről is mutatott közös képeket.

A BEST magazinnak mesélt Pártos Csilla

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top