TV-sztárok

Hogy kerül Kelemen Anna egy olasz partnerkeresőre?

Kelemen Anna kiosztja azokat a nőket, akik Svájcba és Olaszországba járnak, és zavarja, hogy az ő képével hirdetnek.

A Bors tudta meg, hogy Kelemen Anna képével hirdeti magát egy olasz escortoldalon egy hölgy, egyszerűbben fogalmazva: az ő képével adná el szexuális szolgáltatásait. A lap szerint Kelemennek egy ismerőse szólt a turpisságról, amit Kelemen nem is hagyott szó nélkül.

„Nem csináltam belőle eddig sem nagy titkot, hogy én ugye interneten ismerkedek – mondta a Borsnak. – Vagy fogalmazzunk inkább úgy, hogy ott keresek partnert, ott ismerkedek magyarországi úriemberekkel. Tehát ezzel a részével nincs gond. Tulajdonképpen a személyemet érintő atrocitás az, hogy engem hamisítanak. Ez az, ami zavar… nagyon unom, hogy engem hamisítanak, leginkább emiatt vagyok most pipa. Persze kíváncsi vagyok, hogy ugyan ki az, akinek ez jut eszébe, és csak így vállalja magát. Azt meg egyáltalán nem is értem, hogy minek ezért Olaszországba meg Svájcba utazni, mikor itthon is meg lehet keresni ugyanannyi pénzt. Mindenki vágja ezekről a lányokról amúgy is, hogy miből élnek, honnan szerzik a pénzüket. Nagyon viccesnek találom, amikor próbálják elhitetni magukról a kamu meséket. Szánalmasak szerintem. Ráadásul meg összezavarják azokat az embereket, akik partnert keresnek adott esetben.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top