TV-sztárok

Nem mindennapi nevet választott kisfiának Kulcsár Edina

Jó előre eldőlt Kulcsár Edina babájának a neve, ilyet ráadásul még biztos nem hallott.

Hamarosan megszületik Kulcsár Edina és Csuti első közös gyermeke, a fiatalok pedig nem akarták az utolsó pillanatra hagyni a névválasztást. Sőt már abban a pillanatban elkezdték számba venni a lehetőségeket amint kiderült, hogy kisfiú érkezik ősszel.

Kulcsár Edina elárulta, a fiút Medoxnak fogják hívni, pedig eredetileg nem ilyen irányba keresgéltek.

„Elsősorban tradicionális magyar nevet szerettünk volna, de sok modern név is szóba került. Amikor megtudtuk, hogy kisfiunk lesz, egy-egy papírra leírtunk Csutival tíz-tíz nevet, ami nekünk tetszik. Amikor összehasonlítottuk a listáinkat, egyetlen közös volt rajta, a Medox. Így egyértelmű lett a névválasztás” – mondta a szépségkirálynő.

A leendő anyuka a Borsnak elmondta, természetesen lehet anyakönyvezni itthon ezt az extrának hangzó nevet. A Medoxok egyébként októberben ünneplik névnapjukat, de nincsenek sokan: pár éve még nem volt a top 100 férfinév között hazánkban.

„Igen, tudjuk, hogy Angelina Jolie fiát Maddoxnak hívják. Férfias, jól csengő név, nyilván ennek is szerepe volt abban, hogy születendő kisfiunk a Medox nevet kapja” – tette hozzá Kulcsár Edina, aki addig fog dolgozni, amíg csak pocakjától képes rá.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top