TV-sztárok

Breaking: bepasizhatott Palvin Barbi

Hollywoodi sztár oldalán látták mozizni Palvin Barbarát.

Egyből dupla breakingről számolhatunk be, végre nem egy Palvin Barbara-villantás miatt írunk az egyik legszebb magyar lányról, hanem úgy tűnik, Barbi tényleg randizni volt. A Just Jared amerikai bulvárlap szerint a modell először jelent meg nyilvánosan a nála egy évvel idősebb Dylan Sprouse színésszel.

A srác a Disney-csatorna sorozataiból lehet ismerős, itthon elsősorban fiatalabb olvasóink körében. A lap szerint már egy ideje pletykálják, hogy Barbi és Dylan között lehet valami. Főleg, miután Dylan egy közös vb-nézős képet is megosztott instagramján, majd gyorsan le is vette.

Szerdán viszont egy filmpremieren fotózkodtak egymás oldalán New Yorkban, és az ezután készült szelfi még mindig látható Barbinál.

Igazán ráférne már a fiatal lányra, hogy megtalálja a boldogságot. Palvin Barbi tavaly október óta szingli, és korábban is inkább futó kalandok jellemezték a csinos modell szerelmi életét.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top