TV-sztárok

Óriási döntésre szánta el magát Koholák Alexandra

A Csak show és más semmi sztárja úgy döntött, hogy a teljes megújuláshoz külső beavatkozásra is szüksége lesz.

Mellkisebbítő műtétre szánta el magát Koholák Alexandra, mivel időközben megutálta a testébe helyezett szilikont. Ahogy véget ér a Csak show és más semmi című műsor, a házassága miatt támadott modell-énekesnő műtőasztalra fekszik – írja a Bors.

Koholák Alexandra 18 éves korában határozta el, hogy megnagyobbíttatja a melleit, mert akkoriban még úgy érezte, hogy szilikonokra van szüksége ah­hoz, hogy elégedett legyen a külsejével. Elmondása szerint ma már egészen másképp gondolkodik a világról és magáról is.

Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu

A külvilágnak éltem, a saját szépségem mások szemében igyekeztem felfedezni ahelyett, hogy azt belülről vizsgáltam volna. (…) A változást a férjem, Balázs hozta meg az életembe. (…) Ő a legjobb dolog az életemben, ami velem történt” – vallotta be Alexandra, aki kiegyensúlyozott és boldog kapcsolatban él 26 évvel idősebb párjával, közösen vezetnek egy spirituális központot.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top