TV-sztárok

Megmutatta budai otthonát Gregor Bernadett

Gregor Bernadett és Szarvas Attila már egy ideje külön éltek, a színésznő azonban most mutatta meg először budai otthonát. Azt is elárulta, hogy kivel osztja meg...

Gregor Bernadett és Szarvas Attila nemrég váltak el, de már egy ideje külön élnek. A színésznő nagyon jól érzi magát egyedül, na jó, nincs teljesen egyedül. A fiával Álmossal és 10 állattal osztja meg budai otthonát, ahova a válás után költözött. A színésznő megmutatta mind a 6 macskáját, 2 kutyáját és két tengerimalacát a Mokka stábjának, ezáltal betekintést nyerhettünk a lakásba is. 

„Nem érzem kemény melónak. Én ebbe beleszülettem. Azt láttam kicsi koromban is, hogy anyukám felkel, kiszedi a macskaalmot, sétáltatni viszi a kutyát. Ez a napi rutin része, ugyanúgy be lehet illeszteni az ember életébe, mint a fogmosást, 10 perccel korábban kell kelni” – mondta a házi kedvencei gondozásáról Gregor Bernadett, még elárulta, hogy a párkapcsolataiban sosem jelentett gondot, hogy ennyi állattal él együtt. 

Szeretem az életemet, nem tudok mást mondani. Azt érzem, hogy most egy biztonságos, harmonikus, kiegyensúlyozott életet élek. Olyat, amit én szeretek. Olyat, ahol nem kell viselkednem, megerőszakolnom magam, és olyan kompromisszumot kötni, amely hosszútávon az életminőségemet rombolja

– fogalmazott sejtelmesen a színésznő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top