nlc.hu
TV-sztárok
Kamerák előtt békült ki Gáspár Győző és Zsolti

Kamerák előtt békült ki Gáspár Győző és Zsolti

Gáspár Győző és Zsolti egykor együtt szerepeltek, immár egy éve azonban nem beszélnek egymással. A Gáspár testvérek a Story Extra kamerái előtt békültek ki.

Gáspár Győző és Zsolti kapcsolatában elég sok hullámvölgy volt, mint ezt korábban a Győzike show-ban és az Édes Életben is láthattuk. Mindketten heves természetűek, így nagyon hamar ordibálásba torkollik a vita, ilyenkor pedig egymáshoz vágnak mindenfélét. Korábban Gáspár Evelin mesélt arról nekünk, hogy a családból sokan elfordultak tőlük a NAV-os botrány miatt, talán ez lehetett a vita fő forrása a két testvér között. Egy éve nem beszélnek már, most azonban a Story Extra kamerái előtt kibékültek

Gáspár Győző éppen beült a stúdióba, amikor megcsörrent a telefonja: Zsolti hívta. „Várjunk már, a testvérem hív, egy éve nem beszéltünk” – kiáltott fel a showman. 

Eltárcsáztad testvérem?

– érdeklődött Győző, aki folyamatosan azt kérdezgette, hogy nem szégyelli-e magát, hogy ennyi időn keresztül nem kereste.„Csúnya, nem csúnya, egy éve nem beszéltünk. Most felhívott, és úgy beszélt, mintha ez az idő nem lett volna”  mesélte a BeleValó műsorvezetője, aki a családi tragédiájáról is vallott.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top