TV-sztárok

Liptai Claudia: „Kemény napokon vagyunk túl”

Liptai Claudia lánya, Panka a héten komoly balesetet szenvedett, Liptai Claudia közösségi oldalán írta le, min mentek keresztül az elmúlt napokban.

Liptai Claudia lánya, Panka a hét folyamán komoly balesetet szenvedett edzés közben, sérülésével pedig kétségessé vált megannyi versenyen való részvétele. A műsorvezető Instagram-posztban adott hírt Panka állapotáról – írja a Blikk. 

„Kedves Barátok, ismeretlen ismerősök! Kemény napokon vagyunk túl. A testi fájdalom csökkenthető a fantasztikus szakemberek segítségével. A lelkit már sokkal nehezebb enyhíteni. Mégis fura módon ez a váratlan fájdalmas helyzet hozta az elmúlt idők legnagyobb örömeit is. Az a szeretetcunami és biztatás amit Panka a barátaitól a barátaimtól és teljesen vadidegen emberektől kapott az annyira megható és megindító, hogy állandó sírhatnékom van. Egy szülő bármit megtenne, hogy a gyereke fájdalmát átvegye. Tényleg odaadnám a fél karom, ha arra lenne szükség. De látom, hogy csak az kell, hogy ennyi törődést kapjon. Úgyhogy el nem múló a hálám felétek. Köszönöm” – írta Liptai Claudia.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top