TV-sztárok

Kórházban ápolják a Szomszédok rendezőjét

Nem tudni, milyen panaszok gyötrik a Szomszédok atyjaként emlegetett Horváth Ádámot, aki egyelőre nem tudja, mikor engedik ki a kórházból.

A rendszerváltás legendás magyar sorozata, a Szomszédok és számtalan más kiemelkedő tévéfilm és -sorozat rendezője, a 88 éves Horváth Ádám kórházba került, tudta meg a Bors. A tévés szakember már jó ideje egy ismeretlen betegséggel küzd, eddig azonban otthonában gyógyult. Nem tudni, most miért került kórházba.

Horváth Ádám | Fotó: MTI/MTVA Zih Zsolt

„Rosszkor keresnek, beteg vagyok, esetleg a jövő héten próbáljanak hívni. Rosszul vagyok, egyelőre rossz is marad. Emiatt kórházban vagyok, nem is tudom, mikor hagyhatom el az intézményt” – mondta Csűrös Karola férje a lapnak.

Az egykori kollégák és barátok megrendülten értesültek Horváth Ádám állapotáról. „Természetesen tudok Ádám betegségéről, de őt ismerve biztos vagyok abban, hogy még hosszú ideig köztünk marad. Mondtam is Karolának, hogy ne hagyja, hogy Ádám »lustálkodjon«, mindent tegyen meg, hogy visszatérjen az ereje” – mondta Pásztor Erzsi.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top