TV-sztárok

Lagzi Lajcsinak tönkrement a házassága

Lagzi Lajcsi ügye már négy éve húzódik, de az egykori mulatós most is készségesen nyilatkozik.

Lagzi Lajcsi bírósági ügyének még mindig nincs vége. A Bors információi szerint a mulatós zenészt felesége korábban arra kérte, éljen visszafogottabban, de Lagzi Lajcsi a mai napig szívesen válaszol a sajtó által feltett kérdésekre.

„Nem tagadom, a bírósági ügyem igencsak megterhelte a házasságunkat Bogival, úgy is fogalmazhatnék, hogy ráment a kapcsolatunk. Nem tolerálja az ezzel kapcsolatos nyilatkozataimat, úgy érzi, hogy kiteregetem a magánéletünket, csakhogy én mindig is a nyilvánosság kereszttüzében éltem. Ez nem a meghurcoltatásomtól fogva van így, hanem évtizedek óta” – mondta Galambos Lajos, aki hozzátette:

Fotó: smagpix

„Ő is erős személyiség, én is az vagyok – nyilatkozta Lagzi Lajcsi –, és ebbe nem is hagyok beleszólást. Vannak dolgok, amik nem képezik a megbeszélés tárgyát, ez például ilyen. A mindennapjainkon rontanak ezek a csaták, de nemcsak Bogi van ezen az álláspontom, hanem más hozzátartozóm is.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top