TV-sztárok

Ez árulja el Meghan Markle és Harry herceg testbeszéde

Egy szakértő kielemezte azt is, miért dugja zsebre a kezét a hercegné.

A napokban mutatták be az ITV új dokumentfilmjét Meghan hercegnéről és Harry hercegről. A Meghan és Harry: Egy afrikai utazás című film alapján egy szakértő elemezte a királyi pár testbeszédét.

Judi James azt mondta a Daily Mailnek, hogy gyakran Sussex hercegnéje fejezi be férje mondatait. Harryn pedig nem látszik, hogy ez egy kicsit is zavarná. Vagyis hatalmas összhang van közöttük, szinte olvassák egymás gondolatait.

A nyilatkozatok során inkább Meghan az, aki közvetlenebbül, találóbban fejezi ki magát, mintha benne hamarabb megszületne a válasz. Ennek hátterében valószínűleg az igen eltérő életútjuk van: Meghan színésznőként megszokta az őszinte, érzelmekkel teli beszédet, míg Harryt jobban köti a protokoll, így ezt ő még csak tanulja.

Amikor a riporter arról kérdezte a hercegnét, hogyan viseli a reflektorfényt, Meghan zsebre tett kézzel válaszolt. A szakértő szerint ez lehet számára egy megnyugtató szokás stresszes helyzetben, és jelezheti az elrejtőzés tudatalatti vágyát. Az ő esetében ez azt jelenti, hogy szeretne őszinte lenni a kamerák előtt, de egyúttal el is rejtőzne a sajtó elől.

(Kiemelt kép: Chris Jackson / Staff / Gettyimages)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top