TV-sztárok

Nagy döntést hoztak Terry Black nevelt gyerekei

Terry Black gyerekei, a 18 éves Dani és a 14 éves Fanny élete végéig eladósodott volna, ha nem mondanak le az örökségükről.

Mint arról korábban beszámoltunk, Terry Black óriási gondokat és adósságokat hagyott hátra két örökbefogadott gyermekének. Danika és Fannyka olyannyira nehéz helyzetbe kerültek, hogy már a kutyákról sem tudtak gondoskodni

„Ahogy Terry papírjait átnéztük, sajnos kiderült, összesen nagyjából százezer euróra, azaz mintegy 33 millió forintra rúgnak a mindenféle tartozások” – magyarázta a helyzetüket a Blikknek Árvai Mónika, akit végakaratában Terry Black bízott meg azzal, hogy vigyázzon árván maradt nevelt gyerekeire. A gyerekek az óriási tartozás miatt úgy döntöttek, hogy lemondanak az örökségükről.

Terry Black (Smagpictures.com / RTL Klub / Sajtóklub)

Mivel Dani már 18 éves, magának ő maga intézte az ügyet, míg Fannynak a gyámhivatal segít a lemondásban. A nevelt gyerekek így megszabadulnak a rengeteg adóságtól, de 4000 eurót (1,3 millió forint) még elő kell teremteniük ahhoz, hogy a nevelőapjukat a végakarata szerint temethessék el.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top