TV-sztárok

Óriási bajban Terry Black gyerekei

Kilátástalan a 18 éves Dani és 14 éves húga, Fanni helyzete.

Terry Black gyerekei rettegnek attól, hogy utcára kerülnek. Egyelőre nem tudni, miből és hogyan tudják majd eltemetni az előadóművészt – írja a Blikk. A 18 éves Dani és 14 éves húga, Fanni helyzete kilátástalan. Segélyt még nem kaptak a német államtól, viszont a felszólító levelet már átvették: tartozás miatt el kell hagyniuk az albérletüket.

Apu halála után sokan hívogattak, ígérték, hogy segítenek, de eddig nem történt semmi” – panaszolta Dani, akit a gyámhivatal munkatársai arra biztatnak, hogy menjen dolgozni és keressen új lakást, de ő tovább szeretne tanulni.

A szeptember közepén elhunyt Terry Black a végrendeletében Árvai Mónikát jelölte meg gyámnak. Az eddig Svájcban élő asszony – aki kiköltözött Daniékhoz Németországba – nem tudja, mi lesz a rá bízott gyerekekkel, akik úsznak az adósságban. Elmondása szerint kénytelen lesz ügyvédet fogadni, aki képviseli majd a gyerekek érdekeit, az előadóművész nem indította el eddig az állampolgársági kérelmüket sem.

Kiemelt kép: Smagpictures.com / RTL Klub / Sajtóklub

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top