nlc.hu
TV-sztárok
Tóth Gabi kismamaként is büszkén vállalja az alakját

Tóth Gabi kismamaként is büszkén vállalja az alakját

Az énekesnő várandósan sem szereti az átlagos dolgokat. Stílusához híven, hasát nem rejtegetve öltözködik.

Tóth Gabi már a hetedik hónapban jár, de várandós anyukaként sem enged öltözködéséből. A Sztárban sztár leszek! mestereként mindig nagyon divatosan jelenik meg, és nem rejtegeti a gömbölyödő pocakját.

„Gabi rendkívül nőies, és ezt vállalja is. Egy ilyen show-hoz nem hétköznapi kismamaruhákat választok neki…” – mondta a Borsnak Holdampf Linda, Gabi stylistja, aki szereti, hogy az énekesnő vállalja formás idomait, és minden alkalommal boldog kismamaként lép ki az öltözőből.

Tóth Gabi (Fotó: TV2, Facebook)

Gabi szépségét férje, Krausz Gábor sem hagyja soha szó nélkül. Az énekesnő a ruhaválasztásai kapcsán megjegyezte, hogy mostanság inkább a kényelem került nála előtérbe.

„Teljes mértékben megbízom Lindában, nem először dolgozunk együtt, és jól tudja, mit szeretek, miben érzem jól magam” – mondta Gabi, aki kismamaként már nehezebben hord magassarkút, ezért az adások alatt általában papucs van a lábán.

Linda elárulta, hogy Gabi a következő adásban is egy olyan ruhadarabot fog viselni, ami kiemeli a pocakját és a dekoltázsát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top