TV-sztárok

Lady Gaga egy kissé elengedte magát

Az Oscar-díjjal is kitüntetett énekesnő olyan elfoglalt, hogy még a legalapvetőbb dolgokra sem jut ideje.

A Grammy-, Golden Globe-, és Oscar-díjjal is elismert Lady Gaga saját bevallása szerint már idejét sem tudja, mikor fürdött utoljára – írja a Blikk. A sztár a Twitter-oldalán tett közzé egy üzenetet, amelyből az derül ki, hogy hatodik stúdióalbumán dolgozik éppen, a munkálatok miatt pedig annyi ideje sem maradt, hogy beálljon a zuhany alá. 

Az énekesnő, aki tavaly a Csillag születik című drámával a filmezésben is kipróbálta magát, nemsokára ismét látható lesz a filmvásznon. Ahogy mi is megírtuk, a kilencvenes évek egyik szenzációs bűncselekményét feldolgozó alkotásban alakítja majd az olasz divatcézár, Maurizio Gucci volt feleségét, Patrizia Reggianit. A most hetvenéves, „fekete özvegyként” is emlegetett nő több százmillió lírát fizetett világhírű férje meggyilkolásáért. 

Lady Gaga mostanában nem látta a fürdőszobáját belülről (Fotó: Getty Images)

Addig azonban még sok munkája lesz, hiszen, ahogy az India Today is írja, az album felvételei miatt épp ki sem lát a stúdióból. Lady Gaga ugyanis az alábbi tweetet posztolta, amelyből kiderült, hogy a fürdőszobáig sem jutott el az elmúlt időszakban. 

„Az asszisztensem megkérdezte: mikor fürödtél utoljára? Mire én: nem emlékszem” – írta Lady Gaga, aki egy hashtaggel azt sejtette: azért nem tisztálkodott, mert hatodik albumán dolgozik.

Reméljük, karácsony alkalmából azért megjutalmazza magát egy alapos tusolással. Már csak a családja miatt is. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top