TV-sztárok

Itt a Szomszédok különleges, karácsonyi epizódja!

Az Országos Mentőszolgálat elképesztően csodálatos videóval hívja fel a figyelmet a karácsonyi veszélyekre.

A Szomszédok rajongói bizonyára már alig várják a szilvesztert, ekkor tér vissza ugyanis a képernyőre a kilencvenes évek legendás teleregénye egy új epizód erejéig, még akkor is, ha például Ábel Anita már biztosan nem ölti magára Julcsi szerepét. 

Addig azonban az Országos Mentőszolgálat karácsonyi kisfilmjével vigasztalódhatnak azok, akik már nagyon hiányolják a gazdagréti lakótelepi miliőt. Az OMSZ Facebook-oldalára felkerült klip a olyan karácsonyi veszélyforrásokra hívja fel a figyelmet, mint a karácsonyfaégők vezetékei, a túlzott alkoholfogyasztás vagy épp az olajban sülő finomságok. 

Igaz, hogy a videón csak egyetlen szereplő látható a Szomszédok eredeti szereplői közül: Pásztor Erzsi, vagyis az egy-két felesre mindig kapható Janka néni, aki ezúttal, kissé karakteridegenül a mértékletes alkoholfogyasztásra hívja fel a nézők figyelmét. 

Rajta kívül Lengyel Tamás, Csonka András, Dancsó Péter és Győrfi Pál látható a képsorokon, illetve Esztergályos Cecília is beugrik egy pillanatra, az ő jelenete láttán mindenki elgondolkodhat, hogy milyen lett volna, ha a kilencvenes években összehoznak egy Szomszédok – Familía Kft. közötti, úgyenvezett crossover-epizódot is. A hab a tortán pedig a főcím, az élelmes mentősök ugyanis az OMSZÉdok címet adták a rövid videónak. 

Pásztor Erzsivel még 2015-ben készítettünk interjút, ez a fotó is akkor készült (Fotó: Kováts Dániel)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top