nlc.hu
TV-sztárok
Németh Kristóf kendőzetlenül vallott élete legnehezebb időszakáról

Németh Kristóf kendőzetlenül vallott élete legnehezebb időszakáról

Németh Kristóf élete nagyon nehéz időszakáról vallott.

Németh Kristóf nagyon nehezen viselte válását, édesanyja is stroke-ot kapott, mindemellett folyamatosan vesztette el munkáit – írja a Blikk.

Őszintén beszélt sötét időszakáról:

„A válásom után volt hét év az életemben, egy kemény időszak. Ott nagyon vissza kellett találni önmagamhoz meg az életigenléshez… jött anyukám stroke-ja, ami megroppantotta a családot. Apukám akkor már idősebb volt, nyolcvanéves, és akkor azt mondta, ha édesanyáddal történne valami, azt nem élném túl. Én meg ott álltam, miközben történik valami édesanyámmal. Eközben megtörtént a válásom, ami szintén derült égből villámcsapás volt” – mesélte Németh Kristóf, aki azt is bevallotta, hogy voltak negatív gondolatai is.

Fotó: smagpix/ RTL Klub / Sajtóklub

Fotó: smagpix/ RTL Klub / Sajtóklub

„Éjszakázás, negatív gondolatok, hát pia is volt, igen. Arra emlékszem, hogy legfőképpen inaktív voltam, önsajnálat volt, világfájdalom és végtelen inaktivitás. Nem éreztem magamat hasznosnak” – mondta Németh Kristóf, akit végül új kapcsolata mentett meg.

(Nyitó kép: smagpix)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top