TV-sztárok

Csongrádi Kata 67 évesen is ragyogóan néz ki – a régi képeket elnézve, neki sikerült megállítani az időt

Tegnap töltötte be a 67-et Csongrádi Kata, akinek idén ez a harmadik születésnapja.

Aktívan telnek Csongrádi Kata mindennapjai, aki az elmúlt hetekben rengeteget meditált, tornázott, írta a Hatoscsatornán futó Napsütéses Kataságok című műsora forgatókönyvét és segített az idősebbek bevásárolni, vagy beszerezni, amire szükségük volt. Bár tegnap lett hivatalosan 67 éves, a színésznő saját bevallása szerint három születésnapot is ünnepel minden évben. 

Csongárdi Kata nem néz ki 67 évesnek

Csongrádi Kata nagyon jól tartja magát (Fotó: Smagpictures.com)

“A valódi születésnapomat május 18-án tartom, de ezen felül másik két dátumot is hansolóan megünnepelek. Az egyik január 18. Ezen a több mint 30 évvel ezelőtti napon ugyanis egy súlyos veseműtéten estem át” – mesélte nemrégiben a BEST magazinnak Kata

“Tavaly óta január 20-án ünneplem a harmadik születésnapomat. Számomra ez egy nagyon különleges dátum. A férjem, S. Nagy István ugyanis ezen a napon született és ugyanezen a napon is halt meg. A harmadik meghökkentő eset is ezen a napon történt. Egy sikeres vidéki koncentről, Gyomaendrődről tartottunk hazafele kocsival a 3-as úton, amit a rengeteg baleset miatt halálútnak neveznek.”

Az úton kis híján frontálisan ütköztek egy kamionnal, de az utolsó pillanatban sikerült elrántani a söfőrnek a kormányt. Bár mindkét autó totálkáros lett, az utasoknak haja szála sem görbült. Ahogy Kata mondja, érezte, hogy ebben a férje segített

“Ez a csoda megerősített abban, hogy az ES őrangyalként áll mellettem, és talán azért is hálás, hogy minden évben sikerrel megrendezett koncertekkel életben tartom az emlékét és a dalait.”

Csongrádi Kata korán megtanulta, hogy élvezni kell az életet, talán ez tartja fiatalon: 

Csongrádi Kata az öltözőben készülődik
Megnézem
Összes kép (6)

Csongrádi Katát idén a kollégái lepték meg: 

Sztárok, akik remekül tartják magukat: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top