TV-sztárok

R. Kárpáti Péter ezért kérte az Előadóművészi Jogvédő Iroda pénzbeli támogatását

R. Kárpáti Péter elárulta, miért kérte az EJI támogatását.

Az utóbbi időben rengeteg hír született az Artisjus támogatásról, amit sokak szerint olyanok is felvettek, akiknek nem volt rá szüksége. Sokan állnak az egyik oldalon, és sokan a másikon, az viszont tény, hogy a koronavírus miatt hozott szabályozások nagyon sok bevételtől fosztották meg a zenészeket, a színészeket, és a szakmában dolgozókat. Nem csak az Artisjus, de az Előadóművészi Jogvédő Iroda is kiírt egy támogatást, amire szintén sokan jelentkeztek. Többek között R. Kárpáti Péter is, aki részesült is ebből a pénzből. Elárulta, miért volt szüksége rá. 

,,Ezúton is szeretném megköszönni az Előadóművészi Jogvédő Iroda pénzbeli támogatását. A segítségükkel megvalósíthattam jótékonysági gondolataimat! És ez nagyszerű dolog! Történt ugyanis, hogy – meglepetésemre, és nagy örömömre – rengeteg általános iskola és pedagógus keresett meg az országból; mondanék-e fel tananyaghoz kapcsolódó verset, novellát, irodalmat. Mondtam, boldogan, de nekem otthon nincsenek meg az ehhez szükséges technikai feltételeim… És akkor jött az EJI támogatási lehetőség! Gondoltam, adni jó; ám közösen adni még jobb! Sikerült beszereznem egy jó minőségű hangtechnikai eszközt, s immár ennek segítségével virtuálisan juttathattam/juttathatom el Mórát, Adyt, Karinthyt, Kosztolányit, Petőfit, József Attilát az iskolásokhoz, bízva abban, hogy segítség lesz a tananyaghoz! (e felajánlásom a vírus utáni időkre is áll!)” – írja a közleményben R. Kárpáti Péter.

Olvass még R. Kárpáti Péterről az nlc.-n:

R. Kárpáti Péter

R. Kárpáti Péter (Fotó: Facebook)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top