TV-sztárok

Hosszú göndör helyett rövid, szőke, egyenes – Karsai Zita új frizurája igazi régi klasszikus

A természetes göndör hajával szoktuk meg Karsai Zitát, akit nagyon megváltoztatott az új frizurája. Ez van, akinek bejött, van, akinek nem, de az élet már csak ilyen.

Karsai Zita országosan 14 éve lett ismert, amikor a Megatáncban szerepelt, aztán jött a Sztárok a jégen, sokszor láthattuk az RTL és a TV2 reggeli műsoraiban a táncosnőt.

Íme, Karsai Zita néhány régi pillanata, ahogyan anno megismertük: 

Karsai Zita 2007-ben Zséda koncerten göndör barna hajjal
Megnézem
Összes kép (5)

Egykor a férfi magazinok is előszeretettel kérték fel, és Zita igent mondott a Maximnak, a CKM-nek és a Playboynak is, majd úgy nyolc évvel ezelőtt hatalmasat fordult vele a világ: DJ Bobo meghívta Las Vegasba, hoyg szerepeljen a show-jában. Azután Zita Németországban telepedett le és ma már jól működő tánciskolája van, időről időre azonban hazalátogat. 

“Rengeteg munkám van abban, amit kint elértem. Nekem már az az otthonom, ott van a hivatalos lakcímem, és imádok kint élni. Annyira más Németországban a mentalitás, nyugodt, kedves és precíz emberek vesznek körül. Úgy érzem, már sosem költözöm vissza Magyarországra, hogy is tudnék otthagyni mindent…”– mesélte Zita tavaly a Blikknek. , aki egyetlen dolgot sajnál, hogy imádott édesanyja távol él tőle. Tavaly ősszel pedig a régi barátnőjével, Tölgyesi-Khell Cynthiával együttest alapítottak, a Retro Chicks – nem meglepő módon – retró slágereket ad elő, és ezzel járják az országot. A fellépések miatt Zita is gyakrabban járt már haza. 

 

Talán éppen ez a retro hangulat, ami magával ragadta Zitát, aki most az Instagramon mutatta meg követőinek az új frizuráját, ami egy igazi régi klasszikus: kicsit tépett, egyenes és meglepően rövid. Az biztos, hogy nem így szokták meg a rajongó Zitát, egyeseknek tetszett a változás, mások szerint öregíti ez a frizura a táncosnőt. 

Új frizura, új kezdet?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top