nlc.hu
TV-sztárok
Szilágyi István özvegye szeretné, ha a fia ott lenne a színész temetésén

Szilágyi István özvegye szeretné, ha a fia ott lenne a színész temetésén

Sokan nem értik, miért kötődik még mindig a fiához Szilágyi István özvegye.

Szilágyi Istvánt a fia gyilkolta meg három héttel ezelőtt, azóta pedig sok mindenre fény derült. Bár a színész özvegye felfogta, hogy mit művelt a fia, és terhelő vallomás tett ellene a rendőrségen, mégis megbocsátott neki, még az intézetbe is küldött Péternek csomagot. Jolika néni újabb megdöbbentő kijelentést tett: szeretné, ha a fia ott lenne apja temetésén.

„Szinte biztos vagyok benne, hogy megbánta, amit tett, és szeretne elbúcsúzni az apjától. Mindenesetre én szeretném, ha ott lehetne, de nem tudom, hogy van-e erre lehetőség. Az ügyvéd szerint már nagyon rövid az idő arra, hogy megkapja az engedélyt, de nem adom fel – kezdte Jolika néni. – A szívem azt súgja, hogy Péternek ott kellene állnia mellettem a temetésen! De persze lehet, hogy rossz vért szülne a jelenléte. Félnék attól, hogy esetleg káoszt okozna, ha meglátnák őt azok, akik szerették és tisztelték a férjemet, de én most mindent megteszek, hogy esetleg ott lehessen.”

További nlc. cikkek a tragédiával kapcsolatban:

Szilágyi István özvegye, Jolika néni

Szilágyi István özvegye, Jolika néni (Fotó: Profimedia)

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top