nlc.hu
TV-sztárok

Ada esküvője

Végzetes lehet egy újabb terhesség Ada számára, mégis vállalja

Párja, Máté tavaly jegyezte el Adát. A műsorvezető már izgatottan készül a közelgő nyári, budapesti esküvőjére.

A szerelem a legfőbb magyarázat arra, miért mondott igent Ada (Pintér Adrienn) orvos párjának a házasságra és egy közös babára, pedig az utóbbi érkezése veszélyes lehet – írja a legfrissebb BEST magazin.

Ada

Párjának fontos az esküvő, ezért megy hozzá Ada – Fotó: Smagpictures.com / RTL Klub / Sajtóklub

A 37 éves műsorvezető szeptemberben már menyasszonyként költözött ki az előző házasságából született 14 éves ikerfiaival Németországba, mivel párja ott dolgozik plasztikai sebészként. A szerelmesek pár héten belül Budapesten házasodnak össze. Máté még nem volt házas, a nála 3 évvel idősebb Ada már igen. Talán éppen ezért nem vágyott újabb esküvőre, Máté azonban annál inkább. „Tulajdonképpen az ő kedvéért megyek hozzá. Természetesen végtelenül szeretem, vele akarom leélni az életem, de én meglettem volna a papír nélkül is” – árulta el Ada.

A közös gyerek azonban mindkettőjük vágya. „Vágyom a közös gyerekre, de közben rettegek a terhességtől, amibe, és ez nem túlzás, bele is halhatok” – mondta el a műsorvezető, aki az ikerterhessége alatt HELLP-szindrómával küzdött, ami a terhességi mérgezés legsúlyosabb formája.

Bővebben a legfrissebb BEST magazinban!

Végzetes lehet egy újabb terhesség Ada számára, mégis vállalja

Olvass még Adáról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top