nlc.hu
TV-sztárok

Volt felesége beperelte Elton Johnt

Elton John volt felesége beperelte a zenészt, mert megszegte a házassági szerződést

Elton John és exfelesége sokáig jó viszonyt ápoltak, azonban az utóbbi években megromlott a kapcsolatuk.

Elton John és Renate Blauel a nyolcvanas években ismerték meg egymást, a hölgy hangmérnökként dolgozott. A közös munka során közel kerültek egymáshoz, és 1984-ben Valentin-napon összekötötték az életüket. Ekkor a zenész még nem vállalta fel a másságát, csak négy évvel később, a válásuk után árulta el a nyilvánosság előtt, hogy a saját neméhez vonzódik. Az énekes ekkor aláíratott a nővel egy titoktartási szerződést, melyben kimondták, hogy a házasságukról semmi sem kerülhet nyilvánosságra.

Aztán megjelent Elton John életrajzi könyve, amelyben sok olyan dolgot elárult, amiről előzetesen megbeszélték, hogy nem szeretnék, ha kitudódna. Itt már nagyon pipa volt Renate, de egészen addig nem szólt semmit, amíg meg nem jelent a Rocketman című film – ekkor teljesen kiborult a nő, állítólag összeomlott idegileg, és ezután döntött úgy, hogy beperli volt férjét.

Mivel Renate és ügyvédei is úgy érzik, hogy Elton John már rég szerződést szegett, kár 3 millió fontra, vagyis átszámítva 1,4 milliárd forintra is perelhetik az énekest. Bár eddig nagyon jó viszonyt ápoltak egymással, mára úgy megromlott a kapcsolatuk, hogy beszélni sem hajlandóak egymással.

elton john és renate

Elton John és volt felesége (Fotó: Gettyimages)

Elton John egy ideje már nem fél kimondani az érzéseit:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top