nlc.hu
TV-sztárok

Csókfülke sztárjai akkor és most

Végre itt a második rész! De mi történt a két film között A csókfülke sztárjaival?

Szakítás és nagy filmes sikerek is történtek a három fiatallal. Te láttad A csókfülkét?

Megjött július 24-én a Netflixre a nálunk is nagy sikert aratott The Kissing Booth (A csókfülke) második része.

A csókfülke sztárjai

A csókfülke sztárjai (Fotó: RACHEL MURRAY / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / GETTY IMAGES VIA AFP)

A történet két barátról szól, akik a suli karneváljára egy csókfülkét találnak ki, hogy így szerezzenek adományokat jótékonysági szervezetnek. Fiú-lány barátság, tiszta, románcmentes, ennek érdekében pedig már kiskorukban sok szabályt felállítottak. Ám egyikük felrúgja az egyik legfontosabbat, szerelembe esik a másikuk testvérével.

No, aki nem látta, annak nem akarjuk lelőni a poént, de azért nézzük meg, hogy a 2019-ban bemutatott első rész óta mi történt a három főszereplővel.

Joey King (Elle Evans)

A három szerelő közül egyértelműen Joey karrierje ível a legjobban felfelé. Nem sokkal A csókfülke után szerepet kapott a The Act (A tett) című filmben Patricia Arquette mellett. A történet Gypsy Rose Blanchard életét meséli el, aki meggyilkolta édesanyját azután, hogy az éveken át mindenféle felesleges orvosi beavatkozásnak tette ki és szinte fogva tartotta. A valós történet óriási port kavart az Egyesült Államokban, Gypsy anyja Munchausen by proxy-ban szenved, egy ritka betegségben, amiben az illető hozzá közel állónak (vagy általa ápolt betegnek) okoz kárt azért, hogy mások sajnálatát és odafigyelését kivívja vagy a megmentő szerepében tetszelegjen. Gypsy anyja ezt egészen odáig vitte, hogy komoly adományokat fogadott el, amiből házat is vettek és Gypsy éveken át kerekesszékbe ült, miközben tudott volna járni és számos felesleges és fájdalmas műtéten esett át.

A csupán 20 éves Joey-t a szerepért Golden Globe-ra jelölték.

A fiatal színésznő egyébként – a nézők legnagyobb örömére – romantikus kapcsolatba került filmbeli partnerével, Jacob Elordival, a második rész forgatása idején azonban már nem alkottak egy párt, ami igencsak megnehezíthette a közös forgatást.

Jacob Elordi (Noah Flynn)

A piszkosul jóképű ausztrál színész sem unatkozott a két forgatás között, a Rév Marcell operatőri munkájával is fémjelzett, hatalmas kritikai elismerést elérő Euphoriában (Eufória) szerepelt Zendaya mellett.

A 23 éves színész, akinek első szerepe a Karib tenger kalózaiban volt, az Euphoriában Nate Jacobsot alakítja egy, a szexuális vágyaiban bizonytalan középiskolást, aki azért, hogy ezt palástolja az amerikai focicsapat kapitányaként az agresszív keményfiút játssza. A pletykák szerint Jacob a forgatások alatt szeretett bele Zendayába, aki a jelenlegi barátnője.

Jacob A csókfülkében Joey szerelmét alakítja. A rajongók észre is vették feszengését a második rész promójában, és annak tulajdonították, hogy az új részben is a volt barátnőjével kell újra szerelmes párt alakítaniuk. Jacob amikor rákérdeztek azt nyilatkozta, hogy az zavarja, hogy egy tinit kellett játszania, miközben egyre idősebb lesz.

Joey azonban elárulta, hogy mivel nagyon szereti A csókfülkét, ezért hajlandó volt és megérte „áldozatokat” hoznia érte.

Joel Courtney (Lee Flynn)

A 24 éves amerikai színészről a sorozat óta nem sokat tudni. A Joey legjobb baráját alakító Joel egyébként már A csókfülke előtt is szerepelt nagy produkcióban, J.J Abrams Super 8-ában, alakítását pedig a kritikusok egyöntetűen díjazták.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

I can’t see into the future, but I can see my future

Joel Courtney (@joel_courtney) által megosztott bejegyzés,

Instagramja alapján friss menyasszonyával tölti szabadidejét, ami a karrierjét illeti pedig A csókfülke második részére várt.

(Kiemelt kép: RACHEL MURRAY / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / GETTY IMAGES VIA AFP)

Még több netflixes tartalom:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top