nlc.hu
TV-sztárok

Énekesnő Papp Gergő új párja

Papp Gergő a válása után újra szerelmes – Pintér Petra énekesnővel jött össze

Papp Gergő nemrégiben vallotta be, hogy válása után új párja van.

Sokakat meglepett, amikor Papp Gergő úgy döntött az RTL Klub Reggeliben, hogy őszinte perceket tart és a válásáról beszél. A műsorvezető saját partnerét is sokkolta a vallomással, de úgy érezte, tőle kell hallania a nézőknek. ,,A felségemmel együtt úgy éreztük, van helye annak, hogy esetleg itt közöljünk valamit, ami a kicsit megváltozott magánéletünkkel kapcsolatos. (…) Nagyon büszkék vagyunk, hogy mindig a korrektség, az őszinteség jellemezte a kapcsolatunkat, de az elmúlt két és fél évben, amióta külön is lakunk, változtak dolgok, ami egy picit előjele is volt annak, hogy ha úgy alakul, megpróbálunk új irányba is nyitni. Ez történt most tulajdonképpen” – árulta el a műsorban Papp Gergő, aki azt is elmondta, mindkettejüknek új párja van, arról azonban nem beszélt, hogy kiről van szó.

Most kiderült, hiszen egy szemfüles olvasó kiszúrta a műsorvezetőt és új szerelmét, az énekesnő Pintér Petrát a Balatonon, így pedig már Papp Gergő is megnyílt az új kapcsolatról. ,,Nagyon jól megvagyunk, nemrég voltunk Horvátországban nyaralni, ahová a fiam, Ábel és az ő egyik barátja is velünk tartott. Petrát megismerte és kedveli a volt feleségem, Judit is, szerintem elég ritka, hogy mind a ketten jól kijövünk a másik új párjával” – részletezte a Blikknek a tévés.

,,Szerettük volna, ha csak később kell kiállnunk a nyilvánosság elé, de nem azért, mert titkolózunk vagy ne vállalnánk a kapcsolatunkat. A Balaton mellett, ahol élünk, mindenki tudja már, hogy egy párt alkotok Petrával, egyszerűen csak szerettem volna másként kezelni a magánéletemet, mint korábban. Eddig intenzíven férjként szerepeltem, és ez most egy más helyzet. Valamint azt sem akartam, sőt még most sem szeretném, ha Petrát „Pimasz úr csajaként” aposztrofálnák és emiatt hátrány érné. Másfél éve találkoztunk először, de csak idén februárban ismerkedtünk össze. Egy közös barátunk születésnapját ünnepeltük, és a bulin összefutottunk. Mivel találkoztunk már a műsorban, csevegni kezdtünk, aminek az lett a vége, hogy hajnalig csak egymással beszéltünk. Azonnal egy hullámhosszra kerültünk, már az első pillanatban tudtam, hogy ez komollyá is fordulhat, és az érzés kölcsönös volt” – árulta el Pimasz úr.

View this post on Instagram

#izipizi nem jár egyedül☝️

A post shared by Papp Gergely (@papp_gergo_pimaszur) on

Újrakezdők a sztárvilágban:

papp gergő

Papp Gergő (Fotó: Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top