nlc.hu
TV-sztárok

Ő Gera Marina férje

Gera Marina először mutatta meg a férjét – Leventével négy éve házasok

Gera Marina nagyon ritkán beszél a magánéletéről, most kivételt tett.

Gera Marina tavaly nyerte el a legjobb női alakítás díját a New Yorkban tartott Emmy-gálán, ahol a legjobb amerikai és nemzetközi tévés produkciókat díjazzák. A színésznő azóta is nagyon keresett, több filmben is szerepet kaphat a jövőben. Leginkább a karrierjéről beszél, a magánéletét nem részletezi, most azonban kivételt tett és bemutatta a férjét, Balogh Levente ügyvédet.

Mint kiderült, négy éve és két hónapja házasok, Thaiföldön kötötték össze az életüket. ,,Én bizonyos dolgokat szeretek csak magam megélni. Thaiföldön egy bungalóban voltunk. A ruhámat egy magyar tervező készítette, a tengerparton volt a ceremónia, este pedig a vacsora. Az étterem ott volt a parton, de minket gyakorlatilag beraktak a tengerbe. Egy thai fotós meg hét órán át fotózott minket” – mondta Gera Marina, aki azt is elárulta, hogy egy thai DJ adta össze őket, így a frigyük nem hivatalos, de mindenképp szeretnék majd egyszer azzá tenni ugyanazon a napon.

A színésznő azt is elárulta, ügyvédet keresett egy szerzői jogi probléma miatt, így találkozott Leventével. A férfi pedig megosztotta, hogy az ügy azóta sem oldódott meg, de a szerelmük azóta is tart.

Gera Marina először mutatta meg a férjét - Leventével négy éve házasok

Hírességek civil párjai:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top