nlc.hu
TV-sztárok

Benedek Tiborra emlékeznek

A szövetség megható gesztussal emlékezik meg Benedek Tiborról

A kupadöntő előtt Benedek Tiborra emlékeznek.

Benedek Tibor 48 évesen, hosszan tartó betegség után hunyt el. A sportoló küzdött a kór ellen, de a szervezete feladta a harcot. A hírt június 18-án a vlv.hu közölte. Több megemlékezést is tartottak a világhírű vízilabdázó emlékére, most pedig egy újabbra készül a szövetség: az MVLSZ a közösségi oldalán jelentette be, hogy a magyar kupa döntője előtt hivatalosan is végső búcsút vesznek Benedek Tiborról.

View this post on Instagram

A kupadöntő előtt Benedek Tiborra emlékezünk Miként egy korábbi közleményben közöltük, Benedek Tibort kívánsága szerint szűk családi körben búcsúztatták el, ugyanakkor a család és a hazai vízilabda-társadalom szeretné, hogy aki szerette és tisztelte őt, méltóképpen vehessen tőle búcsút. Erre pedig a BENU Férfi Magyar Kupa döntője előtt kerül sor. A Hajós Alfréd Nemzeti Sportuszodában augusztus 13-án, csütörtökön a 18:50-kor induló finálé előtt a kihelyezett kivetítőkön egy olyan film kerül levetítésre, amely Tibor pályafutásának legszebb pillanatait idézi fel, s amely után büszkeséggel, jó érzéssel, tiszta szívből szólhat majd újra a „Benedek Tibi! Benedek Tibi!” rigmus. Nem először, s vélhetően nem utoljára, hiszen a legendák a szívünkben tovább élnek.

A post shared by Magyar Vízilabda Szövetség (@mvlsz) on

,,Miként egy korábbi közleményben közöltük, Benedek Tibort kívánsága szerint szűk családi körben búcsúztatták el, ugyanakkor a család és a hazai vízilabda-társadalom szeretné, hogy aki szerette és tisztelte őt, méltóképpen vehessen tőle búcsút. Erre pedig a BENU Férfi Magyar Kupa döntője előtt kerül sor.

A Hajós Alfréd Nemzeti Sportuszodában augusztus 13-án, csütörtökön a 18:50-kor induló finálé előtt a kihelyezett kivetítőkön egy olyan film kerül levetítésre, amely Tibor pályafutásának legszebb pillanatait idézi fel, s amely után büszkeséggel, jó érzéssel, tiszta szívből szólhat majd újra a „Benedek Tibi! Benedek Tibi!” rigmus. Nem először, s vélhetően nem utoljára, hiszen a legendák a szívünkben tovább élnek” – áll a Magyar Vízilabda Szövetség közleményében.

Benedek Tiborra mindenki jó szívvel emlékezik:

benedek tibor

Benedek Tibor (Fotó: MVLSZ Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top