nlc.hu
TV-sztárok

Magyar bombázók bikiniben

Magyar bombázók, akiket ritkán látunk fürdőruhában

Olyan bombázókat mutatunk, akiket nagyon ritkán láthatunk fürdőruhában, de szerencsére a nagy meleg miatt most ők is ledobták a textilt.
Sztárok bikiniben

Vannak, akik napi szinten többször is megmutatják bájaikat bikiniben a közösségi oldalaikon, de vannak olyan ismert nők, akik csak alkalmanként tesznek fel magukról fürdőruhás fotókat.

Szabó Erika

Szabó Erika inkább magyar költők verseivel feliratozott pólókat népszerűsít, minthogy magát mutogassa fürdőruhában. Sejtelmesen ugyan, de most engedett a kísértésnek, legalábbis egy fotózás kedvéért:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

☀️⛵️🌊 #címlapfotózás #photoshoot #balaton #lovebalaton #vitorlás

Szabó Erika (@szaboerikaofficial) által megosztott bejegyzés,

Molnár Andi

A táncos-műsorvezető Molnár Andi alakja kifogástalan, ennek ellenére nem szívesen mutat meg magáról bikinis fotókat. Ezen a nyáron eddig egy fürdőruhás fotóval lepte meg rajongóit:

Tücsi

Tücsit sokszor láthattuk bikiniben, de amióta életet adott első gyermekének a fürdőruhás fotók eltűntek a közösségi oldaliról. Nara szépen cseperedik, Tücsi pedig visszanyerte szülés előtti alakját, így ezen a nyáron már előkerültek a fürdőruhás képek a rajongók legnagyobb örömére:

Sütő Enikő

Sütő Enikő 61 évesen ugyanolyan bomba alakkal és kisugárzással varázsolja el a követőit, mint sok évvel ezelőtt. Ezúttal egy fehér bikiniben mutatta meg szuper alakját:

Hegyi Barbara

Hegyi Barbaráról nagyon, de nagyon ritkán láthatunk merész fotókat. Természetesen most sem teljes bikinis képet mutatott, de gyönyörű lábait megvillantotta, ahogy a tengerparton a hasát sütteti:

Olvass még több cikket fürdőruhás sztárokról:

(Nyitó kép: Tücsi/Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top