nlc.hu
TV-sztárok
Tücsi bikiniben

Tücsi bikiniben pózolt, de ez nem mindenkinek tetszett

Tücsi büszkén mutatja meg magát, még ha nem is tökéletes.

Másfél éves már Aryee Dedei Claudia, azaz Tücsi kislánya. A modell viszonylag hamar visszanyerte a szülés előtti alakját, ám ő egy ideig nem volt megelégedve a testével, ezért nem is nagyon mutogatta magát a közösségi oldalán. Mint írtuk, az alakja a régi, azonban a szülés nyomai látszanak rajta – persze, ezen nincs mit szégyellni. Ezt sokan megerősítették Tücsiben, azonban akadtak olyanok is, akik nem túl kedvesen szóltak hozzá a bikinis fotójához.

A nagy többség természetesen dicsérte a modellt, de volt olyan, aki belekötött a hasába, mondván, ezt ő nem mutogatná. Tücsi nem válaszolt a rosszindulatú kommentekre, és mint korábban már elmondta, elhatárolódik ezektől.

“Nem gondoltam volna, hogy idén felveszek kétrészes bikinit, azt pedig végképp nem, hogy ezt ki is fogom posztolni. Takargattam a hasam, nehéz volt elfogadni. Tulajdonképpen még mindig nehéz, főleg amikor a közösségi média arcátlanul emlékeztet a szülés előtti fotóimmal. De most egyik pillanatról a másikra megtört a jég, valahogy természetessé vált az, aminek egyébként is természetesnek kellene lennie. Egy végtelenül hálás kisMancs mosolyog rám minden nap, ennél nincs fontosabb a világon és amilyen kis aktív, neki köszönhetően hamarosan meg lesz a szülés előtti alakom” – nyilatkozta korábban a modell.

Tücsi édes kislánya, Nara:

tücsi

Tücsi (Fotó: Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top