nlc.hu
TV-sztárok

Forgács Gábor kórházba került

Forgács Gábor ismét kórházban – gyengének érezte magát a rákkal küzdő színész

Forgács Gábort néhány nappal ezelőtt engedték haza a kórházból, miután több műtéten és kemoterápián is átesett a prosztatarákja miatt. Állapota nem romlott, de gyengének érezte magát, ezért családjával úgy döntöttek, visszatér a kórházba.

Forgács Gábort március végén diagnosztizálták áttétes prosztatarákkal. A 72 éves színész azóta kemoterápián és több műtéten is átesett. Több mint egy hete térhetett haza a kórházból, és bár 24 kilót fogyott, úgy tűnt, javul az állapota. A humorista már azt tervezgette, egy kis mozgást is beiktat az életébe.

„Az én kedvesem, Ildi már elkezdte a feltáplálásomat, isteni finomságokat készít a gyöngytyúklevestől a sült kacsacombig. Várom a nagy sétákat, illetve azt, hogy újra dolgozhassak az itthoni kis stúdiómban. Nagyon jó újra a saját ágyamban aludni!” – újságolta a Blikknek Forgács Gábor, aki az elmúlt napokban egyre gyengébb volt, ezért családjával úgy döntött, visszatér a kórházba.

Forgács Gábort kiengedték a kórházbólForgács Gábor keményen küzd betegségével (Fotó: Birton Szabolcs/smagpix)

„Édesapámat kedden délelőtt újra kórházba kellett szállítani. A hazatérése utáni első napokhoz képest a maximális gondoskodás ellenére gyengébbnek érezte magát. A biztonsága érdekében apuval közösen úgy döntöttünk, hogy jobb neki, ha szakemberek vigyáznak rá ismét… Apu most is nagyon hisz abban, hogy teljesen felépül” – mondta a bulvárlapnak Győrfi-Forgács Beáta, a színész lánya.

A család úgy döntött, hogy a színész felépüléséig sem ő sem a családtagjai nem nyilatkoznak többet a kezeléseiről.

Olvass még Forgács Gáborról az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top