nlc.hu
TV-sztárok

Ebből él most Hulk Hogan lánya, Brooke

Ebből él most Hulk Hogan lánya, Brooke, a 2000-es évek szőke bombázója

Hulk Hogan lánya, Brooke Hogan a 2000-es években a vakuk kereszttüzében élte az életét. Alakja miatt kapott hideget-meleget, de az újságok rendszerint a címlapon hozták a fotóit. Utánajártunk, most hogy él a szőke híresség.
Brooke Hogan, Hulk Hogan lánya

Brooke Hogan egészen fiatalon, tiniként vált ismertté, amikor apja, Hulk Hogan reality show-jában szerepelt. Mivel soha nem volt az a tipikus vékony lány – de nagyon is csinos volt –, már fiatalon megismerte a testszégyenítés fogalmát.

Nem sikerült a zeneiparban megvetnie a lábát

Hulk Hogan, a pankrátorból lett reality celeb és színész lányát, Brooke Hogant a 2005-ben indult Hogan knows best című realityből ismerhetjük, ami a Hogan család mindennapjait mutatta be floridai otthonukban.

Habár a családnak eleinte nem tetszett, hogy napi 12 órában kamerák legyenek az otthonukban, az akkor 17 éves lány egyből reflektorfénybe került, ami jót tett a zenei karrierjének. Így Hoganék a valóságshow-t végül arra használták fel, hogy lányuk pályafutását egyengessék.

Brooke Hogan, Hulk Hogan lánya
Megnézem
Összes kép (4)

Brooke még a valóságshow előtt, 14 évesen írta alá élete első zeneipari szerződését, és 2004-ben meg is jelent első albuma, ami nagy siker volt az USA-ban, a Billboard 100-as listájára is felkerült. Ezt követően Hillary Duff-fal és a Backstreet Boysszal is turnézott, de a család igyekezete ellenére Brook zenei karrierjében nem érkezett meg a nagy áttörés.

Tény, még ez után is volt egy-két sikeres dala, mint amilyen a 2006-os About Us – tegyük hozzá, a klipnek erősen Britney Spears-feelingje van. Brooke mindent megtett a dal népszerűsítéséért, ebben az évben szerepelt az FHM címlapján is, és így az újságnál ő lett az első 21 évnél fiatalabb címlaplány az USA-ban.

Alacsony költségvetésű filmek és pankráció

2007-ben anyja, Linda beadta a válókeresetet, így a reality félbeszakadt, de a lány 1 évre rá saját show-t kapott Brookie knows best címmel. A válás jogilag 2009-ben történt, és bár szülei szakítása Brooke egyik legjobb barátnője miatt történt – vele csalta meg Hulk a nejét -, Brooke az apja mellett maradt. A válás nem volt szép, és a sárdobálás még folytatódott az elvált szülők között.

2009-től Brooke egy időre visszavonult a zenei életből, és a színészkedés felé vette az irányt: szerepelt néhány alacsony költségvetésű filmben, sorozatban, de a filmiparban sem sikerült igazán nagy sikereket elérnie.

Amíg kislány volt, nem szerette az apját a tévében nézni, ugyanis elmondása szerint megrázó volt látni a pankrációkat, amíg meg nem értette, hogy az egész csak színjáték. 2012-től aztán 2 évig ő is kipróbálta magát a pankrátorok világában, de végül a show-biznisz ezen ága sem lett szerelem.

Az ezt követő évek alatt folyton visszatért a zenéhez, és igyekezett megvetni a lábát a legnagyobbak között, de máig nem sikerült a nagy áttörés. 2019-ben So Many Summers címmel adott ki új albumot, sajnos, mondanunk sem kell: nem övezte nagy lelkesedés a hallgatóság részéről.

Testszégyenítés, titokzatos szerelmi élet és AirBnB-s vállalkozás

Brooke sosem volt az a csupa csont alkat, de mindig csinos volt. Sokan azonban a 2000-es években nem így látták, így egészen fiatal korában megismerte a testszégyenítést, ami teljesen érthetetlen.

Brooke Hogan, Hulk Hogan lánya
Megnézem
Összes kép (4)

A ma már 33 éves nő 180 cm és sokáig 75 kg volt, de az utóbbi hónapokban sokat fogyott, egyik Instagram-bejegyzése szerint azért is, mert megszabadult a mérgező emberektől.

Brooke Hogan magánéletére a változatos jelző sokáig illett, de fiatal, csinos lányként ez nem meglepő. 2013-ban eljegyezte a Dallas Cowboys egykori játékosa, Phil Costa, de a jegyesség csak pár hónapig tartott. Jelenleg Kyle Rowe a párja, egy vállalkozó-befektető, azonban a férfiról sokat nem tudni, az biztos, hogy nem a show-bizniszben tevékenykedik.

Bár Hogan a mai napig imádja a zenét, de egy egészen más területen alapított vállalkozást: 2018-ban létrehozta a BBDesign By Brooke-t, ami belsőépítészettel, dekorálással foglalkozik Tenesse-től Nashville-ig. A célcsoport az AirBnB lakástulajdonosok, akiknek Brooke cége lakásait kipofozza, karbantartja, takarítja, és ki is adja, vagyis teljes körű szolgáltatást ad. Mindezek mellett rendezvényszervezést is vállalnak.

Tudd meg, mi történt a többi sztárral, akik a 2000-es években voltak igazán menők!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top