nlc.hu
TV-sztárok

Tom Hanks unokái

Tom Hanks már háromszoros nagypapa – ilyen cukik az unokái

A színésznek két házasságából négy gyermeke született, közülük ketten már maguk is szülők.

Tom Hanks kétszer nősült: 1978 és 1987 között Samatha Lewes volt a házastársa, akitől két gyermeke született, 1977-ben Colin, 1982-ben pedig Elizabeth. 1988-ban a színész feleségül vette Rita Wilsont, aki szintén két gyermekkel ajándékozta meg: első fiuk, Chester – becenevén Chet – 1990-ben, míg a második, Theodore 1995-ben jött világra. A 65 éves éves színész gyermekei közül ketten már saját családot alapítottak.

Olivia és Charlotte

Colin Hanks, aki szülei nyomdokain haladva maga is színész lett, 2010-ben kötött házasságot Samantha Bryanttel. Első kislányuk, Olivia Jane 2011-ben, míg a második, Charlotte 2013-ban született. A házaspár nem mutogatja a nyilvánosság előtt a gyerekeket, így az immár 10 és 8 éves kislányokat inkább csak lesifotókon láthatja a világ.

Colin Hanks, a felesége Samantha Bryant és két kislányuk
Megnézem
Összes kép (5)

Michaiah

Chet Hanks már szintén apa: akkori párjával, Tiffany Milesszal közös kislánya, Michaiah 2016-ban érkezett a családba. Bár a 30 éves színész-rapper már nincs együtt gyermeke édesanyjával, a tündéri lánykát nagy szeretetben nevelik. Chet olykor a közösségi oldalán is közzétesz egy-egy képet Michaiah-ról, de előfordul olyan is, hogy a csöppség a családdal tart egy-egy fontosabb nyilvános eseményre. Így például ő is ott volt, amikor Rita Wilson csillagot kapott a Hollywoodi hírességek sétányán.

v
Megnézem
Összes kép (4)

„Ha unokáid vannak és együtt vagy valamelyikükkel, esetleg mindhármukkal, akkor nincs könyv, sem rádió, sem tévé. Minden pillanatban szórakoztatnak. Csak dőlj hátra és nézd az előadást” – nyilatkozta egy alkalommal Tom Hanks.

„Mi vagyunk a menő nagyszülők – viccelődött az ET Online-nak adott interjújában Rita Wilson. – Azt hiszem, mi vagyunk a legmenőbbek” – tette hozzá Tom Hanks.

Samantha Bryant, Colin Hanks, Tom Hanks, Rita Wilson, Chet Hanks, Elizabeth Ann Hanks, és Truman Theodore Hanks

Balról jobbra: Samantha Bryant, Colin Hanks, Tom Hanks, Rita Wilson, Chet Hanks, Elizabeth Ann Hanks, és Truman Theodore Hanks (Fotó: Marcus Yam / Los Angeles Times)

A népes család a nehéz időkben is összetartott. Chet Hanks korábban súlyos függőségekkel küzdött meg, amihez minden támogatást megkapott a szüleitől. „Mindig ott voltak mellettem, nagyon nagy szerencsém volt” – mondta erről, hozzátéve, hogy az, hogy maga is szülővé vált, komoly motivációt adott ahhoz, hogy józan életet éljen.

„Nagyon szeretnek nagyszülők lenni. Fantasztikus őket is nagyszülőnek látni, mivel én is nagyon közel álltam a nagyszüleimhez, a lányom pedig most átélheti ugyanezt” – fogalmazott Chet.

Sztárok nagyszülői szerepben

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top