nlc.hu
TV-sztárok

Házasodna a gazda vége

Már tudják a nézők, hogyan végződik a Házasodna a gazda

Napokon belül kiderül, kiket választanak végül a gazdák, a nézők viszont állítják: már most tudják, mi a Házasodna a gazda vége.

Azzal, hogy tavaly a Házasodna a gazda napi műsor lett a hetiből, sokkal jobban bevonódtak a műsorba a nézők is. 

Indul a Házasodna a gazda

A Házasodna a gazda mind a négy szereplője sok jelölt közül választhatott (Fotó: Sajtóklub)

Lényegesen többet látunk a randevúkból, abból, hogyan alakulnak a viszonyok, és az idei évad több szempontból is tudott újat mutatni: 

  • kiderült, hogy nem csak huszonéveseket lehet bevonni a párkeresésbe, erre Pista gazda története az élő bizonyíték
  • a jelentkezők határozottan célratörőbbek
  • a bájos gazda műsor néhol már inkább Love Island-hez hasonlított (igen, Gergő gazda és Bogi, valamint Zoli gazda és Jázmin kalandjaira gondolok)

Az RTL nem húzza el a gazdák párkeresését sem, hiszen jövő héttől visszatér a Keresztanyu az esti műsorsávba, szóval nem kell már sokáig várni, hogy kiderüljön, melyik gazdának van az idei évadban szerencséje. Tegnap leadott előzetesből úgy tűnik, hogy Viki gazdasszonynak ma ki kell mondani a választottja nevét, és a nézők egyértelműen azt mondják: bár Attilát kellene választania, ő mégis Johnny mellett teszi majd le a voksát.

Ugyanilyen határozottak Gergővel kapcsolatban is a nézők, a közösségi oldalon olvashatók szerint vitán felül Eleonóra helyett Bogi lesz a befutó. Pista gazdánál sem kérdés, hogy Terézia a választottja, hiszen a többiek napok óta csak statiszták a történetben. Talán Zoli este az, ahol van némi nézői bizonytalanság. Abban egyetértenek, hogy Zoli és Jázmin együtt töltött éjszakája után Zsófi – akit a kezdetektől elhanyagolt a gazda – biztosan összecsomagol, viszont Nóri kérdőjel. Amikor megtudta, mi történt, első felindulásból faképnél hagyta volna a gazdát, viszont a nézők szerint a több jól sikerült randi után ad még egy esélyt Zolinak. A másik tábor szerint Nóri is kilép a műsorból, így Zolinak csak Jázmin marad és nekik sem jósolnak boldog befejezést. 

Te egyetértesz azzal, hogy már most lehet tudni, hogyan végződik a gazdák párkeresése? 

A Házasodna a gazdában történt: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top