nlc.hu
TV-sztárok

Házasodna a gazda: Gergő kitette Dórit

Házasodna a gazda: Gergő hazaküldte Dórit, pedig a lány azt hitte, hogy randizni mennek

Dóri azt hitte, hogy nyert ügye van Gergő gazdánál, mégis hazament.

Élesedik a „küzdelem” a Házasodna a gazdában, hiszen pénteken kiderül, hogy ki megy és ki marad. Tegnap kiderült, hogy Viki Johnnyval szeretné folytatni és adni neki egy esélyt az ismerkedésre, amit a másik jelölt, Attila nagyon rosszul fogadott. Gergő gazda is hazaküldött egy lányt, méghozzá Dórit, akit egyébként meglepetésként ért a döntés, hiszen biztos volt benne, hogy randizni viszi.

„Furcsa, vegyes érzések kavarognak bennem. Úgy gondolom, megmutattam, hogy milyen ember vagyok valójában és talán jobban beleéltem magam, mint kellett volna ebbe az egész szituációba. Viszont nagyon hálás vagyok itt mindenkinek, a családtagoknak és Gerinek is és köszönöm, hogy nem húzta az időmet, remélem, megtalálja a boldogságot” – mondta Dóri, miután Gergő közölte vele, hogy lezárná az ismerkedést. A gazda is elmondta a véleményét. 

„A legelején mondtam a lányoknak, hogy nem szeretném senki idejét húzni. Vele is töltöttem egy kis időt, beszélgettünk, elég jó programot hoztunk össze, de nem éreztem azt az áttörést, ezért úgy éreztem, hogy jobb lesz minél előbb hazaküldenem”

– osztotta meg gondolatait Gergő gazda.

Ez történt a Házasodna a gazdában:

gergő gazda és dóri

Gergő hazaküldte Dórit (Fotó: RTL)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top