nlc.hu
TV-sztárok

Támadások kereszttüzében a Korda házaspár

Durván támadják a Korda házaspárt, reagált a vádakra Balázs Klári

Sokak szemét szúrja, hogy még a mai napig is koncertezik a feleségével a 82 éves énekes.

Brutális támadások kereszttüzébe került Balázs Klári, pénzéhséggel vádolják – írja a Bors. Vannak olyan rajongók, akik attól féltik Korda Györgyöt, hogy a majdnem 15 évvel fiatalabb felesége hajszolja bele a koncertezésbe. Balázs Klári sokszor megkapja, hogy a mesés gázsi miatt lépnek férjével színpadra, sőt kifejezetten ő kényszeríti fellépésekre idős férjét.

Korda Györgyék

Korda Györgyék állítják: a színpad, a koncertezés és a rajongóikkal való találkozás az életük (Fotó: MTI / Koszticsák Szilárd)

„Azt üzenem nekik, hogy ez réges-régen nem a pénzről szól, neki ez egy életelixír! (…) Van egy csoport, akik üldöznek engem, a férjem régi rajongói, akiktől 41 évvel ezelőtt elvettem Korda Györgyöt. A sok bántás mögött az ő boldogtalan életük áll – árulta el az énekesnő. – A férjemnek és nekem is az életünk a színpad. Sosem mi jelentkezünk, hanem megkeresnek minket, ezért lépünk fel ennyit – jegyezte meg.

Olvass még a Korda házaspárról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top