nlc.hu
TV-sztárok

David Hasselhoff harmadik felesége

A 69 éves David Hasselhoff harmadik felesége igazi bombanő

David Hasselhoff harmadik felesége, a 42 éves Hayley Roberts szó szerint jóban-rosszban kitart a szebb napokat is megélt Hasselhoff mellett.

A Baywatch és a Knight Rider című sorozatok miatt egy időben félistenként imádta a fél világ – vagy legalábbis a női rajongók – David Hasselhoffot, aki idén júliusban ünnepelte a 69. születésnapját.  

A Baywatch 2001-ben szűnt meg, ami után Hollywoodban egyre jobban halványult Hasselhoff csillagának a fénye. Az ital rabja lett, amely miatt 2006-ban az akkori felesége, Pamela Bach beadta a válókeresetet, a válás botrányoktól sem volt mentes!

A kiutat a 27 évvel fiatalabb Hayley hozta meg

2007-ben David Hasselhoff lánya tett közzé egy videót, amin édesapja teljesen részegen próbál megenni egy hamburgert. A lány nem tudta, hogyan segítsen édesapján, kétségbeesésében döntött úgy, hogy nyilvánosságra hozza a felvételt, hátha ez észhez téríti a férfit. Nem így történt. Az áttörést nem ez a videó, hanem Hayley Roberts hozta meg.

David Hasselhoff felesége bombanő

Hayley és Hasselhoff boldog házasságban élnek (Fotó: Getty Images/MelMedia)

David Hasselhoff állítása szerint jó ideje nem iszik alkoholt, egészségesen él és rendszeresen sportol. Ebben nagy szerepe van jelenlegi feleségének, Hayley-nek, aki mellett Hasselhoff teljesen megváltozott. Egy 2015-ös interjúban elárulta: a felesége adja meg számára az erőt, hogy ne essen vissza és ne kövesse el újra korábbi vétkeit.

Hasselhoff 2011-ben ismerte meg Hayley Robertset Nagy-Britanniában. A modell egy közös fotót kért a sztártól, akinek annyira megtetszett, hogy azonnal elkérte a számát. Hayley szingli volt, megadta, így randizni kezdtek. A most 42 éves nő 2018-ben lett a 90-es évek szívtiprójának felesége, méghozzá Olaszországban.

„Pont akkoriban forgattuk a Britain’s Got Talentet, és be akartam menni a St David’s Hotelbe, erre odajött hozzám, hogy készítsünk egy közös képet. Ahogy megláttam ezt a lányt, egyszerűen elállt a lélegzetem. Megfogadtam már régen, ha meglátok egy olyan nőt, aki nagyon megfog, és ezt nem csak a külsőségekre értem, akkor ezt elmondom neki őszintén, nem hagyok veszni egy ilyen lehetőséget” – mondta korábban a Daily Mirrornak David Hasselhoff.

Házasságuk kiegyensúlyozott, ami elé a korkülönbség sem gördített akadályt

„Az elején soknak találtam ezt a korkülönbséget, és izgultam is miatta, de ma már egyáltalán nem zavar. David a koránál sokkal fiatalabbként viselkedik, valójában nem is látja a tényleges életkorát. Én pedig valószínűleg idősebbnek érzem magam, mivel nem tűnik fel, hogy sokkal idősebb lenne nálam” – mondta korábban Hayley az OK! magazinnak.

Hayley közösségi oldalán gyakran oszt meg fotókat. Piros bikinijében hibátlan alakot villantott.

David Hasselhoff felesége bombanő

Hayley szívesen oszt meg magáról fotókat (Fotó: Hayley Roberts/Instagram)

Nekünk meséltek: 

 
(Nyitókép: Getty Images/David M. Benett)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top