nlc.hu
TV-sztárok
Oczella Eszter a nem csak a Totemről mesélt

Oczella Eszter: „Nekem a humor a legfontosabb egy kapcsolatban” – Baronits Gáborral most ismerkednek

Az egykori szépségkirálynőnek is szembesülnie kellett azzal, hogy nem is olyan egyszerű megbízható férfit találni. Oczella Eszter mesélt az életéről, a terveiről és arról, miért is vállalta el a szereplést a TV2 legújabb műsorában, a Totemben.

Hogy érezted magad a Totem forgatásán?

Nagyon jól, valahol tudtam, hogy ez egy életre szóló élmény lesz és valóban az volt. Elképesztő környezetben forgattunk, csodálatos helyeken jártunk, amit majd a nézők is láthatnak. Azért tetszett nekem a műsor, mert közel áll a sporthoz, és mivel szeretek együtt lógni lányokkal, fiúkkal, kapcsolatokat építeni, ezért tudtam, hogy a csapatunkban is megállom majd a helyemet. Manapság egyébként is nagyon nehéz új barátságokat, kapcsolatokat kötni, mert mindenki azt nézi, hogy kinek milyen autója, ruhája van, milyen egzisztenciális háttérrel rendelkezik. Ez itt merőben más volt, itt pár váltás ruhával mentünk be a forgatásra, egyenrangúak voltunk, és így ismertük meg egymást. Jó volt egy kicsit elvonultan élni a világtól, a telefontól, az internettől.

Oczella Eszter a Totem forgatásán (Fotó: Oczella Eszter)

Oczella Eszter a Totem forgatásán (Fotó: Oczella Eszter)

 A testvéreddel együtt voltatok a műsorban, ez jót tett a kapcsolatotoknak?

Abszolút. Krisztina és köztem másfél év van, és külsőre nagyon hasonlítunk egymásra. Belsőre viszont azért viszonylag sok mindenben különbözünk. Ez viszont azért jó, mert például amikor közös vállalkozást kezdtünk, mindkettőnket más hajtott. Akkoriban voltak nagy viták is emiatt, de mára már megtanultunk közösen együtt dolgozni, egy célért menni előre. A műsorban azt hittük, talán hátrány is lehet az, hogy testvérek vagyunk, de végül nagyon is jól jöttek ki a dolgok. Egymásra hangolódtunk és szerintem még közelebb kerültünk egymáshoz, mint bármikor is voltunk.

Megnézem
Összes kép (3)

Ti már korábban is sok mindent együtt csináltatok Krisztával,

Igen, mivel anya és apa korán elváltak, mi egymás támaszai is voltunk. Szerettük azt, hogy ha bármibe vágunk, ott a másik felünk is, akire mindig számíthatunk. Évekig jártunk közösen balettozni, aztán tizenöt évesen elkezdtünk edzőterembe járni apukánk javaslatára.

 Nem volt ez túl korai?

De. Mi voltunk a legkisebbek, és be akartuk bizonyítani, hogy megálljuk a helyünket az edzőteremben is. És szerintem sikerült. A testépítés ma is az életem része. Most kihagytam pár hónapot a versenyzésből a műsor miatt, de a 2022-es évben folytatom a pályafutásomat ezen a területen, a cél pedig továbbra is a Testépítő Olimpia.

Megnézem
Összes kép (3)

Közben második lettél 2016-ban a Magyarország Szépe versenyen. Ez egy másik pálya.

Valóban, és tulajdonképpen, amikor elutazhattam a Fülöp-szigetekre, hogy képviseljem Magyarországot, onnan indult el a karrierem a médiában. Ha akkor megkérdezel, akkor valószínűleg a médiában képzeltem el a jövőmet, de ez mára már megváltozott.

Miért?

Nem vagyok az a kifejezetten csajos csaj, aki minden héten fodrászhoz jár. Sokkal fontosabbnak tartom, hogy formáljam az alakomat és mindig fitt és egészséges legyek kívül-belül. Ez egyébként azért is van, mert mindig is olyan testet akartam felépíteni, amin minden ruha jól állhat. Nem szeretek órákat vásárolni, hogy kiválasszam a rám jól passzoló ruhadarabokat. Most is fontos a média számomra, építem a közösségi oldalamat és nem zárkózom el a hozzám közel álló felkérésektől, de nem ez a mozgató rugója az életemnek. Nagyon sok tervem van még, talán az egyik legfontosabb most a saját vállalkozásunk építése, szépítése.

Úgy látom, egy igazi energiabomba vagy!

Szeretem, ha zajlik körülöttem az élet, szeretem a pörgést. Ehhez pedig hozzátartozik az edzés, a nagyszüleim még nyolcvan év felett is aktívak, szerintem ez az egyik titka a hosszú és egészséges életnek.

Eszter sok férfi álma (Fotó: Oczella Eszter)

Eszter sok férfi álma (Fotó: Oczella Eszter)

Nem gondolkoztál még a családalapításon?

Dehogynem, pár éve azt hittem, hogy ilyenkorra már édesanya leszek, de nem úgy hozta az élet. Persze nem siettetek semmit, ha eljön az ideje, akkor készen állok majd rá. Szülőnek lenni nagyon jó, és szeretném is átélni, szeretnék családot mindenképpen. Az is jó, ha van egy gyereknek testvére, hogy mindig számíthasson a másikra, ezért szerintem több gyereket szeretnék majd.

Nemrég ért véget egy nyolc évig tartó párkapcsolatod. Mi a férfiideálod?

Bár az alapvető értékek maradtak, nagyon sokat változtam az elmúlt években, már másak az igényeim, mint régen. A húszas éveim elején a külső volt a legfontosabb számomra, hogy a mellettem levő férfinak legyen kockás hasa, izmos legyen. Most már más dolgok helyeződnek előtérbe. Szerintem ez a korral is jár, eljött nálam az a pont, amikor nem a tökéletességre vágyom, hanem arra, hogy egy megbízható, odaadó, izgalmas személyiségű, humoros férfit találjak. Nálam a humor nagyon fontos, mivel én egy kicsit csipkelődős típus vagyok a párkapcsolatban, ezért is jó, ha a másik féllel könnyen megtaláljuk ebben a közös hangot.

Baronits Gábor és Oczella Eszter még csak ismerkednek (Fotó: Schumy Csaba)

Baronits Gábor és Oczella Eszter még csak ismerkednek (Fotó: Schumy Csaba)

Nehéz most a te korosztályodnak társat találni?

Nagyon nehéz. Egy olyan anyagi világban élünk, ahol nemcsak a nőknek, a férfiaknak is nehéz a párkeresés. Én sokáig azzal küzdöttem, hogy fel kellett azt mérnem, hogy az a bizonyos férfi engem akar megismerni, amilyen vagyok, vagy csak el akarja mondani, hogy együtt volt Oczella Eszterrel. Ezért is óvakodtam a direkt párkereséstől. Nem vagyok az a típus, aki levelezget valakivel hosszasan, a randi szótól pedig egyszerűen kiráz a hideg. Az eddigi kapcsolataim mind a véletlen találkozások, beszélgetések által alakult ki, ilyen típus vagyok.

Baronits Gáborral összehoztak a lapok, mi az igazság?

Nem ismertük egymást egyáltalán korábban, de úgy, ahogy Leóval sem, sem Hamvai PG-vel. A fiúkkal nagyon jóban lettem a műsor alatt, mindenkivel jó barátság alakult ki. Gáborral pedig elkezdtünk ismerkedni a forgatás után, még most is ebben a fázisban tartunk, aztán meglátjuk, mit hoz a jövő…

Nekünk meséltek: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top