nlc.hu
TV-sztárok

Eljegyezték VV Vivien

VV Vivient eljegyezte török szerelme

VV Vivien révbe ért: a napokban megkérte a kezét török párja, akinek habozás nélkül igent mondott.

VV Vivien még a valóságshow 9. szériájában tűnt fel, ahol a műsor alatt végig kerülgették egymást Krisztiánnal, akivel aztán a kiesésük után is egy párt alkottak egy darabig, sőt, pár hónappal később kiderült, hogy babát várnak. A mai napig tisztázatlan, hogy végül miért nem született meg a kicsi, de nem sokkal később szakítottak. Vivi aztán összejött a szintén VV-hős Csokival, akivel szintén nem volt hosszú életű a kapcsolat. Most azonban révbe ért: török szerelme a napokban eljegyezte.

„Tegnapelőtt történt. Látni szerettem volna a Boszporuszt, ezért elvitt jachtozni a családjával. Megbeszéltük, hogy csinálunk majd képeket, ezért szépen felöltöztem, de akkor még nem sejtettem, hogy mire készül. Aztán vacsora közben elértük a hidat, amire ki volt vetítve a nevem, és, hogy hozzámegyek-e feleségül. Aztán jöttek a tűzijátékok! Utána a gyűrű… teljesen sokkos állapotban voltam. Azt sem tudtam, hova nézzek. Elképesztően boldog vagyok és könnyek szöknek a szemembe, ha csak eszembe jut. Leírhatatlan az az érzés, ami most van bennem. Az, hogy a jövőben mi lesz, és hol telepedünk le, még kérdéses, de nem zárkózunk el semmi elől. Lehet, Törökországban maradunk, de az is lehet, hogy hazatérünk, bármi lehet. A lényeg, hogy együtt legyünk” – mondta az ACNews-nak Bétéri Vivien, aki a párjáról is mesélt egy kicsit. 

„A párom 27 éves, Törökországból származik, kettős állampolgár és focista. Már régóta ismerjük egymást. Annak idején Instagramon írt rám, utána találkoztunk is. Egyből megtaláltuk a közös hangot, hasonlóan gondolkoztunk, ugyanolyan volt az ízlésünk is. Nem volt veszekedés, együtt voltunk egy ideig, de akkoriban mindketten éretlenek voltunk egy komolyabb dologra. Aztán volt egy kisebb-nagyobb szünetünk. 3-4 év kihagyás volt, aztán újra rám írt és folytattuk, amit anno elkezdtünk. Most már egy éve együtt vagyunk újra, immár komolyabb fejjel” – árulta el.

VV Vivi amúgy így nézett ki a ValóVilágban:

vv vivi vv9

VV Vivi a ValóVilágban (Fotó: RTL)

Még több sztárhír: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top