nlc.hu
TV-sztárok

Tóth Gabi véleménye Tóth Andiról

“Én soha nem akartam neked semmi rosszat” – Tóth Gabi élő adásban mondta Tóth Andi szemébe, hogyan érez iránta

Végre kiderült az igazság. Ehhez a Dancing with the Stars-ban kellett szerepelnie a két énekesnőnek.

A Dancig with the Stars szombat esti, 3. élő-show-jában a Szelíd motorosok című film slágerére mutatta be jive-ját Tóth Andi és Andrei Mangra

Tóth Andi

Tóth Andiék jive-ja ezúttal nem jött be a zsűrinek, Tóth Gabi viszont agyondicsérte a pályatársát – Forrás: TV2 / Dancing with the Stars – videó

A táncosok – akik az elmúlt két adásban csupa maximális pontot gyűjtöttek be – ezúttal durva kritikát kaptak a Dancing with the Stars zsűrijétől. Az ítészek szerint sokkal többre képes a páros, de ez most nem jött ki a produkciójukban. 

A 3. élő-show-ban kivételesen a Sztárban Sztár leszek! Mesterei is értékelhették a produkciókat. Tóth Gabi a kamerák előtt elárulta, mit is gondol valójában Tóth Andiról.

Annyit szerettem volna mondani – minden tévhittel ellentétben – én nagyon szeretem az Andit. Én az egyik legtehetségesebb énekesnőnek és táncosnak tartalak ebben a műsorban, és nagyon-nagyon szeretlek. És ezt nagyon fontos, hogy tudd rólam! Én soha nem akartam neked semmi rosszat” – vallotta be Tóth Gabi. Mire Tóth Andi így reagált: “Köszönöm!”

Olvass még a Dancing with the Stars-ról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top