nlc.hu
TV-sztárok

Stílust váltott az 51 éves Erős Antónia

Erős Antónia nem félt belevágni, stílust váltott

Erős Antónia szeret kísérletezni, főleg, ha a hajáról van szó.

Erős Antóniát 1998-ban ismerte meg az ország, amikor Szellő István partnere lett az RTL Klub Híradójában. Az 51 éves tévésnek akkor rövid haja volt, aminek hossza évekig nem sokat változott, hajszíne viszont annál inkább.

Erős Antónia stílust váltott

Erős Antónia 2004-ben. (Ványi Ákos/smagpix)

Pár évvel ezelőtt azonban a rövid hajától búcsút intett, és a bubitól a vállig érőig növesztette egészen mostanáig. Pár héttel ezelőtt úgy döntött, ismét a rövid fazont mellett teszi le a voksát, és 20 centit vágatott a hajhosszából.

“Egy oltással több (a harmadik volt!), 20 centivel kevesebb. Kisebb-nagyobb változások  hétvégéje volt ez a mostani. Szeretem a változást” – írta a fotóhoz. 

Ritkán mesél gyerekeiről, de korábban elárulta a fiatalos anyuka, hogy Szonja és Matyi nem sok mindenben hasonlítanak.  „Az ikreim két teljesen más világ… Míg a lányom precíz, kíváncsi, szorgalmas kishangya, a fiam igazi művészlélek, nagy közös játék után imádja magára csukni az ajtót, és órákig dobolni, énekelni.”

Nektek hogy tetszik Erős Antónia új frizurája?

Nagy frizuraváltások a sztárvilágban

 (Nyitókép: Birton Szabolcs)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top