nlc.hu
TV-sztárok

Kocsis Tibor apja 10 éve tudja, hogy meleg a fia

Megszólalt Kocsis Tibor apja a fia coming outjáról – kiderült, hogyan fogadta az énekes bejelentését

Az énekes 40 évesen vállalta fel önmagát a nyilvánosság előtt. Megkönnyebbült, hogy nem kell tovább titkolóznia. Édesapja 10 éve tudja, hogy a fia meleg.

Kocsis Tibor először a nővérének mondta el, hogy a saját neméhez vonzódik, 30 évesen pedig az édesapjának is. Most, 40 évesen elege lett a több évtizednyi titkolózásból, felvállalta önmagát mindenki előtt. Az énekes régóta szeretett volna már olyan életet élni, mint bárki más. Párjával és családjával együtt beszélték át, hogy mikor és hogyan történjen az a vallomás, ami egy sokkal szabadabb élet kapuja volt számára.

Kocsis Tibor

Kocsis Tibor a családjának több lépcsőben coming outolt (Fotó: Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu)

„Mindig is jó kapcsolatban voltunk kisgyerekkorától kezdődően. Az anyja halála után még szorosabbá vált. (…) Mikor végignéztem, meglepett engem is kicsit. Maga a riport minősége lepett meg, hogy milyen nyílt és őszinte, és szülői szemmel nézve megható volt számomra” – mondta el a Fókuszban Kocsis Tibor édesapja az Elviszlek magammal című műsorban történt coming outról.

„Számomra is érdekes volt, hogy mi lesz a fogadtatása. Aztán gondolkodtam is rajta, hogy beszéljük majd ezt meg utólag, vagy a Tibó is kérdezte a véleményemet előtte, hogyan s mint. Alapból úgy álltam hozzá, hogy pozitív lesz a következménye. Hála Istennek úgy tapasztalom, hogy az is lett. Nem mindegy, hogy milyen volt ennek a tálalása. Gyakorlatilag ebből a riportból az ember szólt. És akinek van egy csöpp esze, meg rálátása a dolgokra, ezt veszi le” – nyilatkozta az énekes édesapja.

Kocsis Tibor az édesapjának 30 évesen, kicsivel az X-Faktor előtt vallotta be az érzéseit. Utólag kicsit bánja, hogy nem vállalta fel hamarabb önmagát. „Azt gondolom, hogy itt nincs miről beszélni. Ha valaki felnevel egy gyereket, azt úgy szereti, ahogy van. Ő nem változott semmit előttem. (…) Ha az ember szereti az a gyereket, akkor ez nem okoz változást. Nekem legalábbis nem okozott” – hangsúlyozta az édesapa.

Olvass még Kocsis Tiborról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top