nlc.hu
Sztárok

Kocsis Tibor a coming out-ról

Kiderült, hogy Kocsis Tibor miért csak most coming out-olt

Kocsis Tibor mellett nem mindig a megfelelő emberek voltak.

10 évvel ezelőtt ismerte meg az ország Kocsis Tibort, aki csodálatos hangjával belopta magát a nézők szívébe. Sok sztárral ellentétben a magánéletével kapcsolatban mindig is óvatos volt. Pár nappal ezelőtt kiderült, hogy miért: D.Tóth Kriszta műsorában bevallotta, hogy évekkel ezelőtt egy férfi mellett találta meg a boldogságot, sőt, közben az is kiderült, hogy eljegyezték egymást. Ma reggel Balázsék is felhívták és elmondta, hogy miért éppen most döntött úgy, hogy megosztja ezt a nyilvánossággal – szúrta ki a 24.hu.

„Tíz évvel ezelőtt, amikor megnyertem az X-Faktort, és az akkori sajtósommal már beszéltünk erről, és mindig mondtam neki, hogy »Ugye, ezt egyszer elmondhatom?«. És óva intettek ettől egy kicsit, mert pontosan tudtuk, hogy nem lehet az emberekre mindent egyszerre rázúdítani. Megismernek egy fiatal tehetséget, aki felbukkant a tévében, akkor Magyarország még nem volt készen ilyesmire. Sok tényezőtől függ ez. Eltelik tíz év, forr benned ez a dolog. […] Én már leéltem 40 évet, és tudom azt, hogy minden egyes nap, amit bezárva töltesz ezzel a sztorival, az elpocsékolt idő. Nem kell ezzel várni. Csak azt is tudjuk, hogy olyan időket élünk, amikor ez egyre nehezebb. Ez tök érdekes, én nem nagyon fogom meg a párom kezét nyilvános helyen. Ez valahogy belénk van kódolva, hogy ha lehet, ne mutogassuk. Ez benned van, sajnos. A nyílt utca még mindig necces kérdés, az lenne a legjobb, hogyha a moziban megfogom a kezét, és jönnek szembe, még mindig ülnek le, ne rebbenjünk szét. Én nem érzek nagy homofóbiát ma Magyarországon. Ezt nem lehet gerjeszteni egy bizonyos szinten túl. Vannak, akik erre fogékonyak, de az emberek többsége nem feltétlenül fogékony erre, senki nem akar utálkozni” – mondta a Rádió1-en Kocsis Tibor. A beszélgetést ide kattintva vissza tudod hallgatni.

kocsis tibor

Kocsis Tibor (Fotó: Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top