nlc.hu
TV-sztárok
Gyuricza Dóri a babavárásról

Gyuricza Dóri: „A kisbabánk egy igazi szerelemgyerek” – Rácz Jenőék a nászútról már hárman jöttek haza

Az első három hónapban sokat volt hányingere a sztárséf feleségének, alig tudott enni.

Rácz Jenőék júliusban házasodtak össze, és bár a családalapítással nem szerettek volna kapkodni, a napokban mégis a legnagyobb örömmel tudatták a hírt, hogy szülők lesznek. A házaspár biztos benne, hogy a kicsi a görögországi nászúton fogant meg. 

Rácz Jenő

Gyuricza Dóriék apás szülést terveznek (Fotó: Sajtóklub)

„Még egy ideig várni akartunk a családalapítással, ezért nem tettünk semmit. Vagyis inkább úgy fogalmaznék, hogy mindent megtettünk azért, hogy teherbe essek” – mesélte nevetve a Story magazinnak Gyuricza Dóri. „A kisbabánk egy igaz szerelemgyerek, aki jönni akart, és mi oly nagyon várjuk! A pozitív terhességi tesztet látva, az első reakciónk a sokk volt” – árulta el a kismama, aki jelenleg a 14. hétben van.

A már szépen gömbölyödő pocakú Gyuricza Dóri elárulta, férje a tenyerén hordozza. „Jenő csodálatos! Imád, szeret, lesi minden kívánságom, és minden vizsgálaton ott is van. Volt, hogy egy forgatást mondott le, csakhogy ne maradjon le az ultrahangról. (…) Tervezi, hogy visszavesz a tempóból. (…) És nyilván nem kérdés, hogy apás szülés lesz” – vallotta be.

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

Story - címlap

Olvass még Rácz Jenőékről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top