nlc.hu
TV-sztárok

Gyuricza Dóri követőivel osztott meg titkokat

Nem félt a szüléstől Rácz Jenő felesége, Dóri: „Előbb jött a kicsi, de tudtam, hogy ez most az ő döntése”

Instagramon mesélt az első napokról Dóri.

Április 14-én jött a világra Rácz Jenő és felesége, Rácz-Gyuricza Dóri kislánya, Kamilla. Pár nappal később a friss szülők haza is vihették gyermeküket, és követőik nagy örömére, minden pillanatot szívesen megosztanak a közösségi médiában. 

gyuricza dóra

Gyuricza Dóra (Fotó: Instagram)

Egy héttel a szülés után Dóri kérdezz-feleleket indított Instagram-oldalán, ahol az első kérdések egyike az volt, hogy vannak most a szülők. „Szuperül – írta Dóri. – Annyira büszke vagyok a kislányomra, igazi törtető angyalka. Én a helyzethez képest jól vagyok, napról napra erősebben. Persze nem bírok megmaradni a fenekemen, de nem erőltetek semmit, ami nem esik jól. 

Ezt követően a szülésről érdeklődött az egyik rajongó, és megkérdezte Dóritól, mennyire izgult, illetve félt a szülésnél. „Lehetetlen nem izgulni egy ilyen eseményen. De nem féltem! Előbb jött a kicsi, de tudtam, hogy ez most az Ő döntése és én csak a lehető legnyugodtabb és legbiztonságosabb kapu kell, hogy legyek, hogy átsegítsem az úton” – válaszolta az anyuka. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top