nlc.hu
TV-sztárok

Teljesen földhöz vágta a covid Demcsák Zsuzsát

„Küzdöttem a levegővétellel és nagyon fájt” – hónapokig nem csinált semmit Demcsák Zsuzsa

A műsorvezető azt tanácsolja, mások forduljanak orvoshoz, nem úgy, mint ő.

Demcsák Zsuzsa és egész családja az év elején esett át a koronavírus-fertőzésen, ami után nagyon hosszúra nyúlt a felépülési időszak. Zsuzsa a TV2 Mokka vendége volt, ahol elmesélte, hogy hónapokig tartottak a fájdalmai. 

Demcsák Zsuzsa

Demcsák Zsuzsa a Mokkában

„Az év elején estem át rajta (Covidon), mint ahogy az egész család is, akkor már mindannyian három oltáson túl voltunk, és ezért nagyon hamar átvészeltük, három-négy nap alatt már negatív is volt a teszteredményünk. Viszont nekem az ízületeim azon nyomban elkezdtek fájni, a bokám, a térdem és a derekam tragédia, ami azóta is van vele. Ahhoz, hogy én rendesen ki tudjak kelni az ágyból és ne kétrét görnyedve, muszáj, hogy izmokat építsek köré – mesélte Zsuzsa, hogy ez volt az oka annak, hogy ismét edzésbe lendült. Hozzátette, nem kérte ki orvos tanácsát előtte, és az első edzések borzasztóan fájtak neki. – Nekem év elején volt a Covid-fertőzés, és utána hónapokig nem csináltam semmit. Az első futás az valami tragédia volt. Küzdöttem a levegővétellel és nagyon fájt.” 

A műsorvezető azt tanácsolta, mások inkább menjenek el orvoshoz, mielőtt újra edzeni kezdenek, mert komoly bajt okozhatnak maguknak. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top