nlc.hu
TV-sztárok

Demcsák Zsuzsa új fejezetet nyít

Új fejezet nyílik Demcsák Zsuzsa életében

Minden szülő életében eljön ez a pillanat.

Meglehetősen nehéz hónapok állnak Demcsák Zsuzsa mögött. Tavaly ősszel jelentette be, elválnak férjével, Krishannal, akivel az élet elsodorta őket egymás mellől.

Demcsák Zsuzsa

Demcsák Zsuzsa a Mokkában

A szomorú időszakban Zsuzsának nem csak a munkában, de otthon, anyaként is helyt kellett állnia, de már nem sokáig. A Mokkában elmondta, egy új fejezet nyílik meg számára, mivel fia után, hamarosan lánya is nagykorú lesz. 

Körülöttük forog azért még mindig minden, de néha már csak kiszolgáló személyzetnek érzem magam… Én vagyok az atm, én vagyok a taxi és én vagyok a takarító személyzet is. Viccet félretéve, megvan már a saját életük és elkezdték élni azt – magyarázta a műsorvezető, majd elmondta, hogyan éli meg a leválás időszakát. – Nehezen néha. Nagyon sokat beszélgetünk, nagyon sokat együtt vagyunk, ez a hármas szimbiózis, ami nekünk van, nagyon erős. De az, amikor megjelentek a szerelmek az életükben, főleg a kislányomnál, az nekem nagyon nehéz volt.

Zsuzsa már most igyekszik kiépíteni annyi munkát magának, ami azt szolgálja számára, hogy ha egyedül marad is, teljes életét élhet majd.   

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top