nlc.hu
TV-sztárok

Polgár Tünde 11 évvel ezelőtt

Polgár Tünde így nézett ki menyasszonyként 11 évvel ezelőtt

Polgár Tünde nagyon sokszor megkapta, hogy „aranyásó” a férje, Polgár Árpád és közte lévő korkülönbség és vagyoni különbség miatt, pedig első közös gyermekük születéséig önfenntartó volt.

Polgár Tündének nem volt könnyű gyerekkora: az apja elhagyta őket, és édesanyjával sem volt könnyű.

A Palikék Világa by Manna Három Igazság című műsorának adásában Polgár Tünde arról is mesélt, hogy miért volt komoly hullámvasút az élete. 

Polgár Tünde az esküvőjén

Polgár Tünde modellként (Fotó: Birton Szabolcs/solwee/Archívum)

„Az édesanyám alkoholista volt, 10 éves koromtól úgy nőttem fel, hogy anyukám azt mondta, hogy menjél ki a kocsmába, és hozzál vermutot. Elmentem a kocsmába, és akkor még odaadták 10 évesen, mert tudták, hogy anyámnak lesz. Az öcsém akkor mosott fogat, meg akkor kapott reggelit, ha odafigyeltem rá. Volt akkor előttem egy olyan rossz házassági és családi példa, hogy azt mondtam, sosem fogok megházasodni” – vallotta be Polgár Tünde.

A lelki problémái miatt sokat hízott, ám egy idő után már nagyon zavarta a súlya, ezért drasztikus fogyókúrába kezdett. Túlzásba vitte a diétát, amiért a környezete már nagyon aggódott érte. 

Polgár Tünde 30 éve tartja a súlyát

„Ijesztő látvány is lehettem – egy csontváz hatalmas mellekkel. De én nem így láttam magam” – emlékezett vissza a BEST magazin hasábjain Polgár Tünde, aki ezután változtatott az életén. 

Polgár Tünde az esküvőjén

Polgár Tünde fantasztikus formában van (Fotó: Birton Szabolcs/solwee)

„Bárhol jártam, csak ettem és ettem, élveztem az ízeket, és szépen hízásnak indultam. Mondanom sem kell, ez eleinte mennyire frusztrált, majd valahogy rátaláltam egy egyensúlyra. Beállt az 50 kiló, amit immár közel 30 éve tartok” – részletezte a luxusfeleség, aki nem szeret edzeni, viszont odafigyel arra, hogy mit, mikor és mennyit eszik, ez a titka.

23 éve boldog kapcsolatban él

Polgár Tünde és férje, Polgár Árpád 23 éve élnek boldog kapcsolatban, 11 éve házasok, és egyedi receptjük van arra, hogy mi az, ami akkor is összetartja őket, amikor a rózsaszín köd már elmúlik. 

Polgár Tünde azt is megmutatta, hogy festett az esküvőjén:

„Egy nagyon erős szeretetté és tiszteletté alakult. Amikor eljutsz oda, hogy a másikat nem vakon szereted már, hanem látod a hibáit, azt elismered, elviseled, és ő is a tiédet, azt gondolom, hogy akkor érkeztek meg egy kapcsolatba” – mondta korábban a Mokkában Tünde. Férjével egy közös fiúk született, Dani, aki külföldön, egészen pontosan New Yorkban képzeli el az életét, a 19 éves fiút leginkább a filmezés, a rendezés, a színészet érdekli.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top