nlc.hu
TV-sztárok

Madonna interjúban mesélt a házasságáról

Madonna egy új interjúban a házasságáról és a szexhez fűződő viszonyáról mesélt

Madonna ötven kérdésre válaszolt, és hamarosan új turnéra indul.
Madonna

50 kérdésre válaszolt Madonna egy a YouTube-on lehozott interjúban, amelyben többek között azt is elmondta, hogy a szex megszállottja, és hogy megbánta a Sean Pennel és Guy Ritchie-vel kötött házasságait. A szex iránti fixációja is egyértelműen kiderült, hiszen a kérdésekre válaszolva újra és újra erre hivatkozott, hogy a szeretkezés a “bűnös élvezet”, az “élet mantrája”, a “siker titka”, a “csillagjegye”, és ami mellett 43 éves karrierje is kitartott.

A videó alatt – amelyben látható, ahogy vidáman répával eteti a lovakat, és éhesen rágcsál egyet ő maga is – utalt a közelgő turnéra a Dance Remix albumához, és megkérdezték tőle, hogy nem gondolkodna-e egy “Greatest Hits koncerten“. Madonna – aki a hónap elején adta ki a Finally Enough Love: 50 Number Ones című albumát – egyből visszakérdezett: “Akarod, hogy turnézzak?”.

Az énekesnő nemrég ünnepelte 64. születésnapját, a mai napig úgy bulizik, mint egy tini, erről pedig bátran posztol a közösségi médiában. A születésnapi videójában például egy limuzinban utazott a baráti társaságával, ahol meg is csókolja a barátnőit.

(The Sun)

Kiemelt kép: Instagram

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top