nlc.hu
TV-sztárok

Pumped Gabó üzent a diákoknak

Pumped Gabó arra kéri a suliba visszatérő srácokat, hogy ne bántsák egymást

Pumpedg az Instagramon üzent a srácoknak.
Pumped Gabo vallomása

Pumped Gabo az nlc-nek adott interjújában mesélt arról, hogy gyerekkorában része volt iskolai bullyingnak. Nem meglepő, hogy Magyarország egyik legjobban kereső influenszere posztban szólt a gyerekekhez, amiben azt írta, hogy:

 „Kedves iskolába visszatérő gyerekek!” felszólítással kezdődik. Ahogy aztán posztjában részletezi, ha valaki azt véli felfedezni az iskolában, hogy egy gyereket piszkálnak, esetleg az nehezen szerez barátokat, úgy próbáljanak pozitívan közelíteni felé”

A celeb meg is indokolta, miért:

„Ez nagyon fontos. Ha láttok egy idióta felnőttet, biztos, hogy azért ilyen, mert kiskorában sok bántás, negatív behatások érték. Testvérek vagyunk, vagytok, ne basztassátok, segítsétek, támogassátok egymást. Azért vagyunk itt, hogy egy csodálatos világot teremtsünk együtt – olvasható Pumped  posztjában.

Pumped nem először formál véleményt valamiről, legutóbb az orosz-ukrán háború kapcsán nyilvánult meg, akkor bulizni küldte Putyint.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top