nlc.hu
TV-sztárok

X-Faktor: nem ismerték fel az ÉNB-szereplőt

X-Faktor: senki nem ismerte fel az Éjjel-nappal Budapest szereplőjét a színpadon

Pedig jó ideje része a sorozatnak.

Szombaton került sor az idei X-Faktor első adására: a műsor szokás szerint tele volt érzelmes, vicces és néha kellemetlen pillanatokkal. A mentorok idén nem kategóriákat kapnak, hanem megharcolhatnak a versenyzőkért. A sok egyéni produkció után már alig várták, hogy egy zenekart is lássanak: az első színpadra lépő együttes a Long Story Short volt, az énekesük pedig az Éjjel-nappal Budapestben is szereplő Marschall György, akit sem a mentorok, sem a műsorvezető nem ismert fel.

Marschall György

Fotó: RTL

ByeAlex meg is jegyezte, hogy nagyon ismerős neki a srác, de nem tudta, honnan. „Szoktuk lájkolni a posztjaidat, lehet, onnan” – mondta a zenekar énekese, mire Alex rávágta, hogy igen, biztosan onnan, hiszen ő mindig megnézi, hogy ki lájkolja a bejegyzéseit. 

A produkció három igennel továbbment, ám még a távozás után sem jött rá senki, hogy az RTLII-n ősz végéig futó sorozat szereplője volt a zenekar frontembere.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top